UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
  • MissMeli
    Na most ..én emsélek valamit..
    szellemeset.. szerencsére nem én tapasztaltam..anyukám mesélte..én még nem lennék ilyenre felkészülve szerintem..tehát
    1x anyu meg az öccse, anyu férje és anyu öccsének a barátnője egyik este összegyűltek.. és úgy döntöttek hogy szellemet idéznek..anyu öccse tudta hogy kell..olvasott könyvet..és meséltek neki erről..de mégis előszőr próbálkoztak.. azt nem tudom hogy..de siekrült kapcsolatot teremteni anyu anyjával..apu apjával..stbstb.. és mikor a kapcsolat létrejött akkor egy ajtónyikorgást hallottak..érdekes..mert semmilyen ajtó nem nyikoroghatott..(szerintetek egy bizonyos átjáró?:S:S..nemtudom) tehát bizonyíték az volt h ez igazi..és nem kamu..hogy.. a dédmamám az úgy hívott hogy Melika(igen..melikA ..A-val :) kicsit idősvolt már) tehát megkérdezte anyu hogy hogy szólított engem még mikor élt..és modnta hogy melika.. ezt mind úgy modnta..hogy.. fogtak anyuék egy poharat..egy lapot..és azon betűk..oda húzta a betűhöz és összeolvasták...
    ezután apu apuját megidézték..de sajnos köztudott hogy apu apuja csecsemő korában meghalt..nem rég születése után.. nem is ismerte..sajnos.. de megidézték..de modnta h nem hajlandó válaszolni és elment.. furcsa..
    na és a legjobb.. anyum mamája ..nagyon ilyen bolond volt:) szellemben hitt stbstb..és őt is megidézték..és kérdzte anyu hogy ott mivan ahol most van? mondta h nem modnhat semmit..de jó helyen van.. kérdezett midnent h de mégis hol?mi van halál után stb?..és nem mondhatott semmit..ezt így modnta..:S..nagyjából ennyi a történet.. érdekes..
    aki elhiszi..elhiszi..aki nem nem:).. de ez nem játék....az is biztos...

ja és ez máshoz kapcsolódik..de régebben..nem tudjátok mi lehetett? tehát régebben..állandóan leestek a polcokról,falról..könyvek,tollak..stb..de olyan biztos helyről..h ott ha atombomát dobok..akkor se esik le.. előszőr csak..zavart h leesett..de miután mindennap történt vmi ilyesmi..elég félelmetes volt..nem tudjuk mi volt az az 1-2 hét.. de egyszer csak elmúlt.. szerintetek? :S