UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
  • csgery
    És pont itt a Földön? "végtelen dolog megtörténhet" <-- szvsz ez nem igazán fedi a valóságot, maximum hogyha a földi dolgokhoz viszonyítunk (úgy értem, hogy ami itt van a földön és ami megtörténhet a földön). Bár végülis ha belegondolunk, a világűr nagysága egy ember számára felfoghatatlan, mert még nem értünk bizonyos dolgokat, pl.: ha a világűr terjed mi van ott, ahova még nem terjedt ki?
    Ez végülis nem igazán ide tartozik, de szerintem a világűr nem tágul, hanem egyszerűen csak van. Nem időben kell mérni ezeket a dolgokat, mert az idő mérését évmilliárdokkal később kezdte el csinálni az ember, így hát ez csak egy segítőeszköz az embernek, ami szvsz nem játszik szerepet a világűr tágulásával (és keletkezésével) kapcsolatban. Ezzel csak fix pontokat tudunk megállapítani, hogy egy két dolog mikor következett be( pl Föld keletkezése).
    JA, meg végülis ha a világ végtelen mi akkor is itt vagyunk a Földön, és azokkal a dolgokkal kell foglalkozni ami itt történik, nem pedig azzal, ami nem:). Mert nyilván azokat nem tapasztaljuk meg, mert nem itt vannak, tehát ez tulképpen ésszerű. Na ez már nagyon kezd átcsapni filozófiába, nem is erről akartam írni de elkapott a hév:).
    Nyugodtan belelehet kötni, mert ez csak egy 16 éves ember álláspontja, aki még úgymond lehet tapasztalatlan és csak a baromságait írkálja.