UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
Hali nos megfüleltem a mix fura részét (egyébként kellemes lett), tényleg olyan, mintha valaki mikrofonba beszélne, de külön-külön többmindennek is hangozhatnak a "szavak". Viszont nem hiszem, hogy kábel-para, vagy aljzathiba, mert akkor a röpke 1+ óra alatt többször is előferdülne.
Milyen formátumban rögzítettétek, wav-ban? Az eredetin is jelen van, vagy csak az mp3-on? Néha az mp3-má konvertálás nem épp hibamentes. Ha mindenhol ott van, nos...
nem foglalnék állást, hogy mi is hallható, viszont ha az általad leírt kontextusba képzelem...
olyan, mintha azt mondaná, hogy "védd... a -valakit-... kérlek", vagyis mintha egy nevet is mondana tárgyraggal (őszinte leszek, én Krisztit értettem, még mielőtt megnéztem volna a becses felhasználónevedet, szal nem ahhoz asszociáltam).
A többiből nem vágok semmit, vagyis annyira sokminden lehet (viszont minek mondaná, hogy "in place"?).
Kicsit kompresszáltam, DC korrekció (fölöslegesen), még a sebességen is gyorsítottam, levettem a 10-12 kHz fölötti hangokat, majd mindezt vissza, mert nem lett érthetőbb.
Végül hirtelen ötlettől vezérelve hangmagasságot emeltem 20%-kal, így olyan lett, mint egy női hang szaggatott, de figyelemfelkeltésre szánt beszéde. Esetleg próbáld ki, ha még nem tetted volna, hátha többet tudsz meg.
Vagy lehet, h azt mondta, amit én is szoktam üzenetek végén:
Peace!