UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
  • Gofri
    Hello !!

Én most regisztráltam hogy elmondjam egy nyári esetemet.
    Na az volt hogy fekszek az ágyamon és néztem a TV kb. délelött 10 óra volt valami zajt hallottam a pincében gondoltam az ajtó nyílt ki. Lementem megnéztem de zárva volt aztán oda fenntről hallottam ugyen ezt felmentem de semmi ! (azt gondoltam hogy őrült vagyok !)
    kb.20 perc múlva elment az áram de csak a mi házunkban mert láttam hogy a szembe szomszéd fünyirózik. Lementem megnézni a villany automatát de fel volt kapcsolva már keztem nagyon félni de mire fel megyek újra szúl a TV és
    néhány pillanatig fura fehér lebegő valamiket láttam ez alatt a pár pillanat alatt halálra rémültem !
    Ez után minden normálisan ment tovább . Ezt még senkinek nem mondtam el mert biztosan hülyének néztek volna .

Meg olyan szokott lenni hogy megálmodom a következő napot
    (de nem minden pillanatát ) többször volt olyan hogy álmodtam egy tök átlagos napról amikor egy 1 est kaptam:(
    Na aszem másnap vagy az után az a nap majdnem ugyan ugy megtörtént!! Tudom hogy ilyen már mással is történt de velem egyre többször történik ilyen és egyre pontosabban álmodom meg a napok!!

Üdv.: Totya (remélem nem néztek hülyének) .