Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos õk rosszalkodtak. 😊)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!
Ha már az álmokról van szó. Velem is történt már olyan, hogy megálmodtam dolgokat. Elösször azt álmodtam, hogy a családban valakinek valami szivbaja lett, és hivni kellett a mentöt. Nem láttam, hogy ki az, mert körbeállták. 2 nap múlva meg is történt. Sajnos én voltam az a valaki😊(szerencsére semmi komoly)
Másik. kb 2-3hónapra rá. Valaki rosszúl lesz a családban. Szintén nem tudtam pontossan, hogy ki. 1 hétre rá a nagypapám lett rosszúl.
Az utolsó ilyen "beteljesedett" álmom az 1,5 éve volt körülbelül. Azt állmodtam, hogy sétállok a dunaparton, majd mellettem beleesik egy kis repülõ a vizbe, de még ott elöttem kimászik a pilóta. Kb. 2 hétre rá tölünk kb 2km-re belezuhant egy kisrepülõ a dunába, mert nekiment egy vezetéknek. A pilota túlélte. Nem tudom, hogy ezek az állmok mennyire vannak összefüggésben a valóságban megtörténtekkel, mindenesetre számomra érdekesek...
Pár percel mielött lezuhant a gép, épp az anyukámnak segítettem összehúzni a leveleket a kertben. Egy kis gép(az ami lezuhant) feltünõen alacsonyan szállt, és élesebb kanyarokat is tett. Még mondtam is birnám, ha lezuhanna;c
Ezek az állmok valahogy mások mint a többiek. Amikor felébredtem minden esetben rossz hangulatom volt, és tisztán vissza tudok rájuk emlékezni.
és nem áll nehezemre kijelenteni h õk a legjob paranormális emberek akiket csak ismerhetek!!!!!!!!!
fekszem az ágyban, és egyszer csak úgy érzem mintha a falak elmozdulnának, és pedig hozzájuk képest egyre kisebb lennék...
Bár lehet, hogy ezek csak a magas láz miatt voltak, mert az összes (kb 3-4) esetben 39-40°os lázam volt<#vigyor2>#vigyor2>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Vagy, hogy néha álmomba látok 1-2 dolgot...persze utána nemsokra emléxem és nem is tartom õket fontosnak, de aztán (többször volt már) teljesen változó idõközönként megtörténnek...de ilyenkor csak 1 pillanatkép az ami után hirtelen deja-vu érzésem lesz....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Meg az amikor alvásnál becsukom a szemem és rá pár perc múlva olyan mintha
elkezdenék leesni hirtelen megállok megint mintha szabadon esnék megállok és ez párszor lejátszodik kb. 2 másodperc allatt.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyszer elõvettem a telefonomat, hogy felhívjak valakit. Erre csörögni kezdett a cucc, és pont az illetõ hívott.
Ez szerintetek véletlen?
Hehehehe ez jó poén volt.
De most komolyan!
Azthittem hogy csak az én készülékemben van a hiba, de nálam is elõfordultak ilyen dolgok amiket írtatok.
Régen mikor az anyáméknál laktam hazafelé a suliból elég gyakran megtörtént hogy eszembe ötlött egy kaja íze, illata, és láss csodát, mire hazaértem otthon az várt, pedíg anyum mindíg aznap találta ki mit fog fõzni, és a bevásárlásokat is aznap reggel intézte, mivel napközis tanárnõ. De sokszor zenével, vagy filmmel is elõfordult hogy eszembejutott, és kis idõ múlva láttam hogy a tvben az a film megy, vagy a valahol meghallottam a számot(elég ritkán halgattam rádiót).
Sõt Macselek írta hogy megálmodott egy reklámot, én ugyanígy voltam de a sima életbõl pár másodperces teljessen lényegtelen dolgokat hanggal színekkel, érzésekkel. Eleinte csak akkor tudatosult amikor átéltem, és hidegzuhanyként ért a felismerés, késöbb elõre is tudtam, mert annyira különbözött az éppen álmodott álomtól.Valaki írta hogy úgy érezte, távolodnak tõle a dolgok.
Nálam kissrác koromban volt hogy az ágyamból néztem a falat, a falvédõt, és hirtelen úgy éreztem parányi leszek, de a testem érzése megmaradt, viszont felfordult a gyomrom, mert a fizikai érzések baromira felerõsödtek. Teljessen olyan érzésem volt hogy élnek a dolgok körülöttem. A falak, padló, az egész ház, az egyenetlenségek megnõlnek, és mintha mozdulnának a dolgok. De közben minden mozdulatlan volt.
És sokszor érzem a körülöttem élõk érzéseit, ami sokszor utal a gondolataikra is, sõt ha jó formában vagyok, akkor megérzem más rendszerint emberek jelenlétét akár kilóméternyi távolságokból is.
😊 Ezt a feleségem tesztelte egy erdõhatáros szántóföldön.
Mindazonáltal az ingázáson kívül soha nem érdekeltek ezek a dolgok.
Elõfordultak és kész. Inkább nem beszél az ember igazi név alatt ilyen dolgokról, mert a végén még kap egy nem túl kényelmes kabátkát, meg sok sok gyógyszert.De történt még sok furi dolog ezeken kívül is, és hallottam még sok másikról is.
Társaságban vagyok, gondolok valamire / pl. témára /, és a másik tök ugyanazokkal a szavakkal el kezd beszélni róla.
Walk the Talk.
megyek haza suliból (10perc gyaloggalopp busz után) és közben eszembejut csak úgy egy dal, aztán hazaérek, és hallom ahogy anyám hallgatja halkan a rádióban pont azt a dalt!
practitioner of the forbidden arts of death
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Álitólag álmokban nem lehet olvasni, sokat probálkoztam vele mostanában fõleg mivel most pszichobol ezt tanulom és holnap vizsgázom belõle :d szóval eddig nekem csak számokkat siekrült megjegyeznem és elolvasnom.
Azt viszont rühellem h sietek álmomban és lassú vagyok...
Régebben történt az esett:
Szóval álnodtam egy réten voltam amit 1 méter magas kõkerítés vesz körbe (mint horvátországban) szembe velem sötét erdõ ami tényleg fekete az ég meg sötét ké. Este van. És egy furi érzés volt bennem.
Enyivel le is tudtam a dolgot.
3-4 év mulva nyaralás alkalmával leáltunk vadkempingezni. Elmentem felderiteni lámpával a környéket. Egy ilyensmi rétre tévedtem mint a régi álmomban volt. Elöször a kerités tübt fel amikor átmásztam rajta, aztán lámpa kihunyt és akkor láttam meg az erdõt.
Az érzés ami volt meg egy kiváncsisággal teli félelem.
Érdekes volt átlnám megint 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!