UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
TomDantes #1407 És ez a baj!Hiszen elvégre 21.század, elméletileg szólás szabadság van,hatalmas disznóság, hogy már iskolától kezdve a médián keresztül mindenütt csak befolyásolni akarják az embert!
De hát ügye a tudás hatalom! A tudás veszélyes!
Ettől függetlenül a TV-néha igazán adhatna valmilyen színvonlas műsort a témában....mert ami most megy azzal csak azt érik el hogy a lakosság elhülyül....
A legborzasztóbb az hogy hitről beszélnek! Ez nem a hitről szól! Egyszerűen vannak olyan felvilágosult emberek akik elfogadják a valóságot! És vannak olyanok akik akkor se hinnének a szellemekben meg az ufok-ben ha karöltve táncolnának a háza előtt!
A nevét idézni sajnos nem tudom de egy elég nagy tudósnak tartot ember mondta a parajelenségekról ,,akkor se hiszem ha látom.... "
Én csak abban reménykedek mivel még fiatal vagyok hogy megérem még a napot mikor az igazságot majd mindenütt elfogadják.
Még a TV-hez te4nném hozzá
: csinálni kéne valamit hogy végre normális műsorok legynek a témában.
Tudom vannak iylen újságok ,köynvek ,de hát a TV szélesebb réteget érint, szóval ki kellenne küzdeni egy normális parajelenségekről szóló műsort, ami valamelyik országos kereskedelmi csatornán mehetne. Kiváncsi vagyok meg lehetne-e ezt tenni.
Egy személyes megjegyzés: láttam egyzeregy műsort ahol valam imagyar papas az akadémiáról azt mondat hogy azok akik tárgyakattpasztanakmagukra azok csalók mert az ilyesmi fizikai képtelenség.
Akkor én csoda ygerek vaygokmert a pénz érmékkel ezt a ,,trükköt" simán meg csinálom. Pedig a dolog lehetetlen.