Ide jöhet minden story :P
  • D3t0nat0r
    Pozitív téma:
    Bátyám jött haza Angliából vonattal(jó hosszú út) kimentem elé a Keletibe. A Keletitől 1 megállóra laktunk a piros7essel, gondoltunk nem veszünk jegyet, úgy se lesz ellenőr... Volt. Odajött, kérte a jegyeket, én elkezdtem előszedni a pénztárcámat(benne volt a bérletem), bátyám pedig elkezdett magyarázkodni, hogy több napja úton van, nem fürdöt, teljesen kierült stb. kiment a fejéből jegyet venni, (én ekkor már mutattam a bérletet) "Jójójó" mondta, vett 1 pillantást a bárletemre és továbbment. Mint később otthon kiderült 3 napja lejárt akkor a bérletem :)) Végig úgy volt bennem, hogy még jó.

A másik meg egy mák volt. Mentem a piros7essel a Keletihez. Dugó volt, a Dózsa György úttól lépésben ment a busz. A legelejében álltam az ajtóban, leszállásra készen. És ekkor megjelent. Full fhürer kinézet, biztos kivégzett volna, ha elkap. Dobogott ezerrel a szívem, már készültem, hogy kiugrok a Keletinél, jött felém, de szerencsémre mögöttem egy kb 5 fős kínai túrista csoport állt :) Próbált velük kommunikálni, közben még mindíg lépésben haladt a busz, idegeim már majd szétpattantak. Mákomra pont mikor végzett a kínaiakkal már nyílt az ajtó, én meg jóllakott napközis fejjel elsétáltam onnan :)