72
Ide jöhet minden story :P
  • ipszilon
    persze, mert a többit a szűleid vették!
  • atee
    ne is vegyel :)
  • mateos
    nekem is szip-szip , életemben vagy 1 szer vettem jegyet :-)
  • ipszilon
    ismeritek a "Mocskos BKV" cimű nótát?
    "mocskos BKV, salalalá,
    mocskos BKV, saaaaaalalalá,
    villamosra, buszra szállni, salihaj, de jó!
    emelik az árakat, ritkítják a trolikat..." stb stb
  • ipszilon
    óó!!! a régi szép idők, amikor még BKV-val közlekedtem! szip-szip! annyira hiányzik!
  • Laalee
    neviccelj mar napi 2-3 rugo "helyszini"birsag nem olyan rossz penz a fizetes mellett
  • atee
    na jo lehet hogy kicsit eltuloztam nem akartam megbantani egyik szerncsetlent sem!
    De akkor sem fogok egy vagyont fizetni az igen szar tomegkozlekedesre.
  • atee
    az ellenorok KAPJAK BE!
    ndorito hogy valaki erre vetemedik:(
    Vamzerkodni bekopni az emberbaratunkat!
    Kozben meg mi is szenvedunk es rabszolgak vagyunk!
    Alantas munka
    jo tudom hogy van aki kenyszerbol elvallal mindnet
    nekem se megy tul jol. DE ELLENORNEK MENNI AZT SOSE! gusztustalan! mondjuk van az a penz amiert en is tudnek genyo leni masokkal!:)
    De gondoloaz o fizetesuk ezt meg sem kozeliti!:(
    Annyi mas munka van miert nem keres mindneki valami mast?
  • Marki
    Agresszív kismalac ül a 4A-s trolin,jön a zellenőr:
    -Menetjegyeket,bérleteket!!
    -Kösz,nem!
  • Marki
    Ez qrvajó.
    Így van ez a DKV-nál is.
  • D3t0nat0r
    gondoltunk = gondoltuk
    kierült = kimerült
    vett = vetett

Bocs, de kicsit fáradt vagyok már :)
  • D3t0nat0r
    Pozitív téma:
    Bátyám jött haza Angliából vonattal(jó hosszú út) kimentem elé a Keletibe. A Keletitől 1 megállóra laktunk a piros7essel, gondoltunk nem veszünk jegyet, úgy se lesz ellenőr... Volt. Odajött, kérte a jegyeket, én elkezdtem előszedni a pénztárcámat(benne volt a bérletem), bátyám pedig elkezdett magyarázkodni, hogy több napja úton van, nem fürdöt, teljesen kierült stb. kiment a fejéből jegyet venni, (én ekkor már mutattam a bérletet) "Jójójó" mondta, vett 1 pillantást a bárletemre és továbbment. Mint később otthon kiderült 3 napja lejárt akkor a bérletem :)) Végig úgy volt bennem, hogy még jó.

A másik meg egy mák volt. Mentem a piros7essel a Keletihez. Dugó volt, a Dózsa György úttól lépésben ment a busz. A legelejében álltam az ajtóban, leszállásra készen. És ekkor megjelent. Full fhürer kinézet, biztos kivégzett volna, ha elkap. Dobogott ezerrel a szívem, már készültem, hogy kiugrok a Keletinél, jött felém, de szerencsémre mögöttem egy kb 5 fős kínai túrista csoport állt :) Próbált velük kommunikálni, közben még mindíg lépésben haladt a busz, idegeim már majd szétpattantak. Mákomra pont mikor végzett a kínaiakkal már nyílt az ajtó, én meg jóllakott napközis fejjel elsétáltam onnan :)
  • Waterhorse
    Többé nem haverom a kalauz.
  • mateos
    életemben nem láttam még bkv ellenQrt :-)
  • Waterhorse
    Na valami történet is legyen. ülök a metron melettem meg áll egy csaj palotapincsivel a kezében, odamegy egy dagatt ürge aszongya szájkoár kell a kutyára. A nö vitázik bvele, hogy hoyg tegye rá meg kit harapna meg, palotapincsi ugye. Szoba kerül az ürge kiléte, aszongya nem ellenor, majd még csak lesz. De ugy kb az egész metro rajta röhögött.
  • Waterhorse
    Jaja, erre nem is gondoltam mert én bérlettel utazom, pedig, sokszor volt már, leállt a busz, lezárták az utat. Annak milyen szar lehet ilyenkor akinek jegye van.
  • Coine
    BKV : buli után csoportban mentünk a Batyiról a Moszkva térhez..de csak 2en értük el a Metrót és a csoport nagy része csak a köv.-el jött...Moszkvánál a mozgólépcső alján állt ellenőr....ehh :-)
    Poén, hogy "csak" a lefelő jövőket tudta basztatni...minket nem :-)

Jött egy szőke nő :-) és nem találta a jegyét/bérletét és vele szarozott az ellenőr 10 percig..ott röhögtünk, mert addig az emberek ott rohantak el az ellenőr mellett, hogy megússzák :-))

Végül a szőke megtalálta a cuccost, de lekéste Metrót :-)))
    Full szopás

• CSOCSO
    ne engedd magad megbüntetni! a kövekező megállónál szálj le és kész amugy meg ugasd le mert nem késtél el semmit!ha felszálsz leteszed a cuccod akkor még nem késtél el!
  • pista
    Bertalan Lajos utcánál szálltam fel a 18-as villamosra a hátsó ajtón, leraktam a táskámat az ablak elé, megfordultam, hogy kilyukasszam a jegyet, de egy kimondottan szakadt nőszemély elállta az utamat. Ki akartam kerülni, de megint elémállt. Meglepődtem! Ő meg közölte velem, hogy elkéstem a jegykezeléssel, ezért megbüntet. Kis vita kerekedett, de csak azért, mert nagyon meglepett, és nem kapcsoltam időben. Az állítólagos ellenőr (karszalagja volt) a Gelleért szállónál leszállt, ebből is látszik, hogy a felszállástól nem sok idő telett el. Meg tudná valaki mondani, hogy hány másodperc alatt kell jegyet kezelni, van-e erre valamilyen szabály? Legközelebb ellenőr jön, igazolványt kérek tőle, megnyomom a vészcsengőt, és rendőrt hívok.
  • Efreet
  • CSOCSO
    kötsög kallerek!!! békásról mentem árpád hidhoz!
    a jobb öklöm szilánkosra volt törve mert szétütöttem a másik kezemen a (be)mutatóúj és a gyűrűs ujjam körme alat a hus szétpukadt:) azaz a köröm alatt minden véres volt.. oda csukták az ajtó mögé de végülis egyben volkt rajta ahus csk a hajszál erek meghanyatlottak..szal tél volt nagykabát rajam kezeim a zsebekben..jön a geci kaller mondja nekem: jegy bérlet kérek..mondom nekem van de nemtudom kivenni a kezeimet mert ez törve az pukkasztva... aszonyga nem érdekli kéri a jegyeket vagy akor felir vagy helyszini stb.. modnom hogy van de nemtudom elövenni....azhittem széjjel veremm..majd nekem szol be hoyg lehet probálkozni:) amikor ezt nekem kellet volna mondnai hogy lehet probálkoznielvennia jegyet vagy hasonlo...nah mindegy...
  • Coine
    Most fáradt vagyok megyek ZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz, majd holnap írogatok Békávés sztorikat ;-)
  • Coine
    :-))))))
  • ROFL
    A cim magáért beszél, mindenféle vicces és kevésbé vicces storyk jöhetnek erről a különös állatfajtáról. Ofkoz lehetőleg csak a jóizlés keretén belül, nem szeretne a topik gumiszobába kerülni :P