Planet Of The Apes
  • skorpio7
    #9
    Ja tényleg ... én is jó vagyok 4 :)))
    Marha jól elolvastam az elejét .Bocs , ne vedd kioktatásnak de tényleg marha jó ez game , mert tényleg nagyon jó logikai feladványok vannak benne .
    Na szóval , van nálad 2 violet , 1 blue és 1 red doboz .Ha elovasod a papírt , amin a kisérletek eredménye van , akkor láthatod , hogy melyik doboz milyen hatást vált ki , ha beveszed a tartalmát .A Violetet még meg se próbáld , hacsak nem akarod kezdeni elölről az egész pályát .A Kéket nyugodtan kipróbálhatod , de nincsen semmi hatása , a Red lesz a nyerő . :)))
    Vedd ne és várj ... először köhint egyet , majd szédül a hősünk ... eltelik 25 másodperc ... újabb köhintés és elájul .A paíron leírták , hogy a hatása halotti tüneteket eredményez .Ugye két ajtó van , ahol kimehetnél ... az egyik az a szoba , ahol a gyógyszeres dobozok nagyrésze volt .Itt ugye zárva van ez zsákutca , a másik ajtó az , ahol a rövid animációban láttad , hogy a kisérlet végén elviszik a halott embert .
    Ha felnézel az ajtó fölé ( FPS módban ), akkor látsz egy kiírást .Ez valami olyasmi lehet , hogy a halott kisérleti alanyok helye stb...
    Gondold végig !!! Hogy juthatnál ki , ha minden ajtó zárva ? Mikor is nyílik ki egy ajtó ??? Ha a riadó miatt jön egy őr ! :)))
    Tehát tedd a következőket :
    Állj a riasztó gomb elé , ami a kisérleti szobánál van , vedd be a gyógyszert és számolj 20-ig , majd rohanj oda a kisérlet helyére , ahol el fogsz ájulni .
    Ennyi ! :)))
    Ezután egy hűtőkamrában ébredsz fel , de ez már egy másik történet . :)