Planet Of The Apes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Itt vagyok
Nagyon kicsi az egész hely tán két szoba 😊)))
Itt vagyok
Addig vakon annyit tudok segíteni,hogy nézd meg nincs ott véletlenül egy szellőző rács?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
léééci segítsetek!
Az első pálya harmadik részében totál beszorultam.
Csak egy bunkóm van meg egy késem, és minden ajtó zárva
Itt vagyok
De csak simán Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szóval: Menj vissza oda ahol láttál a falon egy lilás tükörhöz hasonló mágneses teret amin nem tudtál átmenni. Abban a szobában van egy robot (azok a gömb alakú valamik) A földön heverve! Szerelj le róla egy alkatrészt és vidd a lila falhoz. Miután át tudsz menni a nagy kapunál be kell illesztened azt a tárgyat amit összeraktál...
Amikor az öreget cipeled a válladon?
Van ugye fps nézetre váltás is a játékban és ott megjelenik a célkereszt , amit csak rá kell vinned a hordóra és PUFF ... máris felrobban ! 😊))
Király!😊))))))
Kezd olyan bonyolult lenni...
Ha esetleg elakadsz szólj!😊
Már kezdek nagyon a vége felé járni...
Az a baj,hogy már mindent megpróbáltam,de nem sikerül... Már szótáraztam is,hátha rosszúl értelmeztem valamit,de azzal se jutottam előrébb...
UI:Azért próbálom folyamatosan...
Most járok a Mines Part 2-nél !
Itt gázzal töltött alagutak vannak !Milyen messze vagyok attól a helytől , ahol most te jársz ?
Ha esetleg erre tévedsz légyszíves segíts nekem.
A Prison pályán járok,és nem tudom hova kell vinni az öreget (nyakán a bombával) ...
Letenni sehol nem tudom és vele együtt felrobbanok én is!😞((
Előre is köszi!
Most a bányában tartok a második résznél!😊))
Marha király!😊)))))))))))))
Kezd egyre keményebb lenni ! Illetve már nem olyan sűrűn osztogatja a Healt-os dobozt!😊)))
Na megyek vissza!😊
UI: A holo tényleg nagyon állat lett! Jól érzékelteti,hogy "pár" éve nem használták...
Itt találsz a játékról 1-2 képet és leírást!😊
Igaz ezt is megpróbáltam,de mielött odaérnék jön egy brutális gorilla és rug rajtam akkorát,hogy vége!😞((
Azért nem adom fel! Megyek és megpróbálom!😊))
Marha jól elolvastam az elejét .Bocs , ne vedd kioktatásnak de tényleg marha jó ez game , mert tényleg nagyon jó logikai feladványok vannak benne .
Na szóval , van nálad 2 violet , 1 blue és 1 red doboz .Ha elovasod a papírt , amin a kisérletek eredménye van , akkor láthatod , hogy melyik doboz milyen hatást vált ki , ha beveszed a tartalmát .A Violetet még meg se próbáld , hacsak nem akarod kezdeni elölről az egész pályát .A Kéket nyugodtan kipróbálhatod , de nincsen semmi hatása , a Red lesz a nyerő . 😊))
Vedd ne és várj ... először köhint egyet , majd szédül a hősünk ... eltelik 25 másodperc ... újabb köhintés és elájul .A paíron leírták , hogy a hatása halotti tüneteket eredményez .Ugye két ajtó van , ahol kimehetnél ... az egyik az a szoba , ahol a gyógyszeres dobozok nagyrésze volt .Itt ugye zárva van ez zsákutca , a másik ajtó az , ahol a rövid animációban láttad , hogy a kisérlet végén elviszik a halott embert .
Ha felnézel az ajtó fölé ( FPS módban ), akkor látsz egy kiírást .Ez valami olyasmi lehet , hogy a halott kisérleti alanyok helye stb...
Gondold végig !!! Hogy juthatnál ki , ha minden ajtó zárva ? Mikor is nyílik ki egy ajtó ??? Ha a riadó miatt jön egy őr ! 😊))
Tehát tedd a következőket :
Állj a riasztó gomb elé , ami a kisérleti szobánál van , vedd be a gyógyszert és számolj 20-ig , majd rohanj oda a kisérlet helyére , ahol el fogsz ájulni .
Ennyi ! 😊))
Ezután egy hűtőkamrában ébredsz fel , de ez már egy másik történet . 😊
Végre valaki!😊
A legelső hozzászólásnál,már leírtam,hogy merre akadtam el!😞
Egyébként nekem ez a stílus jön be igazán!😊
Igaz I.C.ram nagyon lehúzta minden topicban!😞((
Én igen , játszok vele .Nekem nagyon bejött .Tökéletes az irányítás , nagyon jók a fejtörők .Te hol tartasz ?
Én éppen most megyek majd ki a Kolostorból .Megnézted már a Holofilmet ? Szerintem nagyon ott van a film hangulata .Szólj , ha valahol elakadtál , meg te is nézz ide vissza , ha nekem lenne gondom vele .
Persze csak azért , hogy segíts ! 😊))
A zenét is nagyon eltalálták .A mentés az egyedüli hátránya , mivel ezt csak minden pálya végén teheted meg .De legalább van benne kihívás . 😊))
Kéne egy kis help!😊
Persze,ha egyáltalán játszik vele valaki!😞((
Annál a résznél tartok,amikor 4 gyógyszeres dobozt felvettem.Mit kell vele kezdeni,mert nem egészen látom át . A filmet sajna még nem volt időm megnézni!😞((