Commandos 2
-
Árnyvadász #524 Nos Very Easy, lényeg, hogy a legkönnyebb fokozaton (Lehet ez inkább Easy, mert Easy,Hard,Very Hard a sorrend...) valóban fel lehet támasztani a halottakat. Ám nem akárhányszor!! Azt hiszem max. 3-szor és ztána végleg meghalnak. De nehezebb fokozaton egyszeri meghalás után szevasz az emberkének. Szóval akkor sajnos meghalt az illető végleg. Ám ahogy mondod, ez valóban jó taktika, mivel az álhalottra ügyet sem vetnek az ellenek így ezzel lehet kezdeni vmit. Én speciál, Tybalt megérkezésekor (Target Burma) a mesterlövészemet így áldoztam fel. Mikor Tybalt lerótta tiszteletét a Budha szobor előtt, akkor lőttem fejbe, de ezután rögtön lelőtték kedvenc emberkémet is. Mivel Tybalt emberei vannak úgy 40-en... Ebből 6 azonnal lőtt, de lehet volt az 16 is. :)) Lényeg, hogy katonám meghalt, de nem volt gond, mert miután a Green Beret-tel végeztem egy kis irtást a sorokban, már mentem is vissza a tetőre, hogy sniper Sanyit felélesszem és vígan elhagyjam vele is a pályát. Szóval nem rossz ez a feltámaszgatósdi, legalább kevesebb az anyázás a pályákon. Mivel nekem az idegem 30% már elment az első résznél..... Nem akartam, hogy elmenjen a másik fele ennél az epizódnál... Easy Rulez. És még így sem mindig könnyü!