Commandos 2
  • Shep
    Na most, hogy a bonusok és a két + küldetés/ezek is meglesznek ha az időm engedi/ kivételével befejeztem a játékot, bátran írom a véleményem szerintem marhára könnyűre sikerült ez a game hiába vittem very hardban végig semmilyen nehézségbe nem ütköztem, egy köteg teljesen felesleges karakter van benne pl:tolvaj csak a zárak kinyitására jó semmi másra, Natasha ugyanaz mint a Kém de semmi plusz/ja tud mesterlövészkedni de minek?/ a kutyát aztán tényleg semmire nem használtam hacsak nem arra hogy megfuttattam párszor:D. Ami tetszik a gaméban hogy ötletenek mondhatóak a pályák, be lehet menni az létesítményekbe, viszont ez az inventorys dolog nem jött be, azonkívül, míg az egyben volt annak értelme hogy nem riadóztatsz mert akkor sokkal könnyebb egy pálya, addig itt szinte jobb is ha előhívod a bamba/elnázást a kifejezésért/ németeket aztán szépen lelövöd őket/Igaz én nem ezt csináltam hanem inkább egyesével megkéseltem őket/. Az egyben, de még inkább a Beyondban veszettül figyelték egymást a katonák itt meg úgy jártam keltem köztük ahogz nem szégyeltem, éppen e miatt volt az, hogy egyáltalán nem igényelt a játék nagyobb gondolkodást. csak mentem és szúrtam, dobtam le őket a késsel/bezzeg az egyben/. Nem is olyan régen mikor a Desperadossal játszottam és végigvittem azt mondtam Hú ez marhára könnyű játék volt, na sebaj majd a Comm2 kárpótol mindenért minden egyes katona megölése perceken keresztül végigondolt gondos tervezés árán lesz majd csak végrehajtható, hát nem, tévedtem, mert talán még könnyebb mint a Desp. Na csak ennyit akartam írni.

Miért lett ilyen könnyű???????????

Valaki segítsen már #443