Commandos 2
-
Árnyvadász #288 Megvettem eredetiben. Nagyon jó játék. Azt, hogy valóban megérte e kiadni érte 10.000 FT-ot már más tészta. Szerintem meg. 2,2GB-ot rak fel... De utána nem kéri egyik CD-t sem... Hmmm... Nem fogja egyiket sem kérni? Rengeteget fejlődőtt az első rész óta. A legjobban az tetszik, hogy a pálya a szó szoros értelmében ÉL! Nem csak katonák járőröznek ide oda, hanem már munkások is vannak + beszélgetnek az emberek és sokfajta katonatípus van. A belső terek kihasználása pedig nagyon jól meg van oldva. Először kicsit féltem, hogy minek kell épületeken belül is kommandózni, de szerintem ez nagy újítás és remek hangulata van. A másik ami nagyon tetszik, hogy felvehető mindenfajta cucc az emberektől. Illetve a sokfajta küldetés egy adott pályán belül. Mégis ami egészen fantasztikus volt, az a második tréning pályán, amikor egy kisebb csata közepébe csöppentem bele. Aztán a amerikai katonákat is irányíthattam...Ez nagyon szuper. Lesz még ilyen? Mivel csak a két tréningen és az első pályán(Night Wolf vagy valami ilyesmi) vagyok túl. Az artikust majd ma este próbálom ki. Plussz ami még megfogott, hogy a Thief karakter rendkivül hasznos.. Már a kutyát várom, kiváncsian. :)) Ja és végre vannak kutyák az ellen oldalon is... Csak dobberman?? Na halihó!