Commandos 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryean vagy mi
vazz hat Shift es az embert... de tudtomal en a GRean Barret et hasznaltam akkor!
Mas: nem fura bazz hogy mindeki az elso 2 missioig kerdezi ugyanaszt a kerdest es nehez nekik viszaolvasni?!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindkét hangárajtó nyitva. Minden egyéb más küldetést már megcsináltam...
Mi a megoldás? Kérem, segíííííjen valaki!!!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Koszike!
Mas: tudtatok vazz ha Hardon jacatok tobb Objective lesz?? Ha szarok be vazz minden missional meg vagy ket dolgot raktak pluszba!

Szal en egyet nem tudok... mitjarakot kell csinalni az asoval? Mit jo van abba hogy oda as egy godrot?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hallom a haveromtól, kiadtak egy cr patchet, ami
javítja a bugokat, 8 mega. Tudtok egy helyet ahonnan doownload?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ja, és két taposóaknát leteszel az útra, a tanknak.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Vagy ha valakinek lenne ilyen és megválna tőle ...
Lopás: Jobb egárrel klattyintasz a a jobb oldali menü valamelyik elemén, és ott lesz. Asszem a hotkey: D
ubi a Tyrant az csak akkor jon ha rediozod a tamadast fijam😊 Fam sokan itt akadtak el majdnem a 90% unk😊) Szal uggy kell hogy eloszor is minden emberedel oda mesz es kiprobalod nyitni siman mert volt olyan hogy mar reg nala volt a kulcs😊 Asztan vagy aszt csinalod hogy betoltod onnet hogy a torpedot meg nem robantotad fel es ott van a kulcs valamejiknelvagy atnezed megegyszer mindet!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
A német PC-GAMES 90%-ot adott rá, ami nagy szám, mert az eddigi legnagyobb érték amit kiadtak game-re az 92%.
Ja a legutobbi számban volt egy TELJES leírás külön füzetben a Commandos2-höz, igaz németül de sok-sok bejelölgetet térképpel 😊
Annak az arcnak pedig aki májer elött szólt be minden ok nélkül, üzenem, hogy "szard össze magad".
Most a White Death nevű pályán vagyok, bejön a hangulata ennek a kis gyöngyszemnek.
Dante ket heleyn is lehet vagy balra vagy jobra bar en a joboldalit valasztottam
Eskuszom nem ertem hogy enyira nem tudgyak egyesek mivan es minden lepesnel elakdank... mi elvezet van igy?😊))
Hat ramez a targyra es vagy SHIFT vagy W ... jezus😊
Mert nekem sehogy sem sikerűlt.
Aki tud segíteni az segítsen!!!