Commandos 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ember
felállítod egy szóba
ember
fel állítod az embereidet, aztán megnyomod a képernyő alján lévő kis gombot, ami időközben megjelent(asszem három katonát ábrázol), és jön a támadás.
vaskalap
Gyerekek az elso (nem training) kuldetesnel a csajjal kit kell elaltatni?? Mar minden kesz van az objective szerint ezt kiveve.
Mighty_
Nem csak a kem tud feleleszteni! Akinel van elsosegelycsomag, az tud eleszteni!

Sephi
Mighty : Mindeki ott kell legyen benn a kapitanytol a crew es a embereid is! Mindekit!

Ryean vagy mi vazz hat Shift es az embert... de tudtomal en a GRean Barret et hasznaltam akkor!

Mas: nem fura bazz hogy mindeki az elso 2 missioig kerdezi ugyanaszt a kerdest es nehez nekik viszaolvasni?!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mighty_
Valamelyik embereddel bemesz a szobaba, es a shift nyomasa kozben ramutatsz a radiora. Ekkor mozgo fogaskerekek jelennek meg, ha jol csinaltad a dolgot. Katt, es voila!

Pharaoh
A csajnak oda kell adni az enigma gépet és a leveleket és neki kell a rádiót hassználni.

Mighty
Hogy lehet a tengeralattjáróval elmenekülni????
Mindkét hangárajtó nyitva. Minden egyéb más küldetést már megcsináltam...
Mi a megoldás? Kérem, segíííííjen valaki!!!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sephi
Szerintem epp ez az hogy sokkal jobb! Az elso tul monoton volt es nem lehetet tobb fele keppen megcsinalni a missiokat mert nem volt anyi lehetoseged !

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

En is ezt hallom😊 megmondtam hogy jo😊))))

CAD
Ütős ez a gamez, de sztem elso resz hangulattat nem eri el 😞((

caddie

Sephi
Ez a bizonyiteka hogy huje vagy

Lazarus
Naugye! MEgmontam hogy jó? MEgmontam? megmontam
Shep
És ha very hardban játszok mi lesz?/mert án úgy nyomom/

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sephi
Jahey! Koszike!

Mas: tudtatok vazz ha Hardon jacatok tobb Objective lesz?? Ha szarok be vazz minden missional meg vagy ket dolgot raktak pluszba!

A godor az akna.Egyebkent multiba ha jatszik vele valaki akkor a ctrl+enter kell megnyomni es akkor tudsz irni.
hat ez fasza😊 ki csinalta😊

milyen zenet hallok amikor ezt a temat megnyitom????

Sephi
Oksa...

Szal en egyet nem tudok... mitjarakot kell csinalni az asoval? Mit jo van abba hogy oda as egy godrot?

Shep
Srácok, egy elég alapvető kérdésem lenne, de marhára sokat változott a game az 1 óta. Na tehát hogy lehet a képernyőt forgatni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Multiba jatekon belül hogyan tudok irni a haveromnak??Ezt probalgatjuk de nem jövünk ra sehogy.A neten mar probaltam jatszani es ott irt nekem a srac csak nem ertettük egymas nyelvezetet😊)
Fater
Szeavasztokol
Hallom a haveromtól, kiadtak egy cr patchet, ami
javítja a bugokat, 8 mega. Tudtok egy helyet ahonnan doownload?
CaviaR
A házban, a dobozban van!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Sephi
gyerek en aszontam hogy Very Hardon amig nem viszem vegig nem alok meg es igy kurva nehz probald meg oksa es lassuk ha az elso palyat at tudod vinni akko vagy majer!

Sephi
Minek Commandos 3 mikor eszt alig birom... en voltam huje mert nehzre raktam😞

ha minden igaz: XHGDR

CaviaR
Lerax egy bombát az útra, és ha jönn az ellen, felrobbantod.
Ja, és két taposóaknát leteszel az útra, a tanknak.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Offtopic: Nem tudja valaki hol lehet venni Commandos Director's Cut játékot?
Vagy ha valakinek lenne ilyen és megválna tőle ...

Sephi
Meg egyszer megkerdi valaki hol van a kulcs megtudom a cimet es elveretem...

I.C.ram
mi ez a safri duo zene amit atalkitottak??? kurva jo!!! megmontad hogy jo 😊)
CaviaR
Lesz egy ház a páncélajtós ház mellet. Ott vacsizik néhány muki. Fehér ruhában van. Ha nem akarsz verekedni akkor lopd el tőle...

Lopás: Jobb egárrel klattyintasz a a jobb oldali menü valamelyik elemén, és ott lesz. Asszem a hotkey: D

Sephi
Es faszom kivan mar hogy mindig le akarja velem oltetni a huje mp3 masodat... mar le van toltve de akarhanyszor benyotok megit akarja! Nem tudod kikapcsolni a fracba?

Sephi
Fene a japanokba!

Sephi
Nos a kamerat aszt ALT es a nyilak megnyomasaval lehet mozgatni majd a szereplo valasztast 1-9 gombokkal kell Berret 1 Thief 8 Spy 6 es igy tovabb asztan meg Burma palyan meg ugy lehet hgoy vagy a hid mele alunk a Driver pasival es dobajuk rajuk a mindefele bombakat vagy a hid melleti torony aljaba bealunk az ajto fele es mindekivel kiveve a sniperrel X et nyomunk ( Ha kivalasztod a fegyvert es X et nyoms az embered beal egy pozicioba es latasfokon belul lelo mindent ami kozelebe kerul) es a Sniperrel majd elmegyunk megojuk a Tirantot es elhozuk az oreg tatat es csonak es csa!

ubi a Tyrant az csak akkor jon ha rediozod a tamadast fijam😊 Fam sokan itt akadtak el majdnem a 90% unk😊) Szal uggy kell hogy eloszor is minden emberedel oda mesz es kiprobalod nyitni siman mert volt olyan hogy mar reg nala volt a kulcs😊 Asztan vagy aszt csinalod hogy betoltod onnet hogy a torpedot meg nem robantotad fel es ott van a kulcs valamejiknelvagy atnezed megegyszer mindet!

Help$ Hogy a picsaba lehet kisyabaditani a 2-esen a kibasyott kapitanyt, ha minden naci halott es az ajto zarva kulcs meg nuku??????????

ubi
Burmas palya!!! Help!!! Eliminate the Tyrant!!! Szobor elotti nyil es nuku!!!! HELP!!!! Sok vietkongot a hidrol hogy?????
Imremagdi
Egy kis zene,hogy ne legyen unalmas ez az oldal :

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

ubi! én ugy tsináltam hogy amikor jönnek a buddhaszobor alá bementem és a beretet meg az öreget az ajtóra Xeltem és a kis tolvajjal szépen becalogattam őket....és egyszer csak elfogytak
ubi
sok commandosos miert nem valaszol???? foleg azok, akik mar vegignyomtak es a bonus palyakat nyomjak!!!!!!!!!!!!
Lazarus
Honnan... Lehet.... Letölteni?
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ubi
HELP!!! Burmas palyan hogy kell kinyirni azt a sok vietkongot, amikor beozonlenek a hidrol???
Hehehe. Biztos megéri 😊
A német PC-GAMES 90%-ot adott rá, ami nagy szám, mert az eddigi legnagyobb érték amit kiadtak game-re az 92%.
Ja a legutobbi számban volt egy TELJES leírás külön füzetben a Commandos2-höz, igaz németül de sok-sok bejelölgetet térképpel 😊
Annak az arcnak pedig aki májer elött szólt be minden ok nélkül, üzenem, hogy "szard össze magad".

Lacc
farkam belétek
Sephi
Miert van nekem az az erzesem hogy te jaccnad de nincs meg?😊)))))

Lacc
DE HONNAN LEHET LETÖLTENI?
Nekem eddig még egyszer sem épett ki, mondjuk én a grafikán kívül semmit sem álítgattam agyon...
Most a White Death nevű pályán vagyok, bejön a hangulata ennek a kis gyöngyszemnek.
Sephi
Vazzer!! Nekem man nem lep ki az elejen kilepet de azota semmi! Probajal mindent ugy hagyni ahogy berakot maganal es a memoria usaget is lown hagyad! Akkor lehet nem lep ki!

Dante ket heleyn is lehet vagy balra vagy jobra bar en a joboldalit valasztottam

Eskuszom nem ertem hogy enyira nem tudgyak egyesek mivan es minden lepesnel elakdank... mi elvezet van igy?😊))

Hat ramez a targyra es vagy SHIFT vagy W ... jezus😊

Pharaoh
Hogy kell a földről a tárgyakat felvenni?
Mert nekem sehogy sem sikerűlt.
Aki tud segíteni az segítsen!!!

ubi
ok megvan!! a palya! kiiiiraly
a Das Boot pályán miután hatástalanítottam a vízi aknákat, mit csináljak, hol szálljak partra?