Heroes of Might & Magic IV
-
Nekem még mostani szemmel is tetszik a grafikája.
A karavánokat nem kötelező használni, lehet ugyanazt csinálni, mint a HIII-ben, csak még hős sem kell hozzá. Menetel a sereg a saját lábán. Te egy fantasztikus újítás hibáját hozod fel, mikor jó, ha egyáltalán van ilyen ma... Az hihetetlen jó, hogy a terepen levő lényforrásokhoz nem kell körbe-körbe jártkálni. Szökőévenként fordul elő, hogy valaki blokkoja az utat.
A várbuggal még nem találkoztam. Az AI kegyetlenül leveri az ostromló seregeket jó taktika hiányában.
A dzsinn miért táp? Akkor az efreet az nem? 20-30 még a félisten hőseimet is megszorongatja az aurája miatt.
Az order most így nem ugrik be. A lovagossal toltam végig egy hadjáratot most. Hát ő sem gyenge.
A HIII-ben simán voltak erősebb városok. Az élőholt az összesben egy vicc volt eddig. A HIII-ben aknél sárkány volt az igencsak bajnok volt és a titános sem volt gyenge. A sárkány varázslat immunitása + mindenkire ható spellek űberelhetetlen kombót alkotttak. Papíron 3-szor erősebb seregeket gyaktam le vele, minimális veszteséggel.
A hadjáratok sivársága az rémlik. Tényleg miért ugyanazon várak ellen van? Azért ilyen jó alapra ilyen hibát rakni...