Terrorizmus a nagyvilágban
  • Hellhammer
    ...persze te ezt betudod annak hogy az irakiak milyen jol megvoltak szaddam alatt,ez vicc.

Roppant gusztustalan a stílusod. Egyszer sem mondtam azt, hogy jobb volt nekik Saddam terrorja alatt, erre Te (ha megszólítasz valakit illik nagybetűvel írni) beladod a számba azt, hogy én istenítem Saddamot stbstb. Mikor mondod majd azt, hogy egy rohadt terrosita vagyok? Ha nem lenne viszonylag névtelen az internet, akkor feljelentenél, hogy terroista-barát vagyok?
    Amúgy hogy megértsd, leírom szájbarágósan is Neked: vannak olyan országogk, vallások, kultúrák, népek, amik igénylik azt, hogy diktatúra uralkodjon felettük (hasonlóan, mint a nőknbél is vannak olyanok akik elvárják, hogy uralkodjanak rajtuk). Ez a diktatúra nem feltétlenül terrorizált diktatúrát jelent (sajnos manapság mindenkinek egyből ez ugrik be), hanem lehet az pl. királyság, törzsi vezetés, vallási alapon választott teljhatalmú vezető, katonai alapú stb. Ha ebből is azt fogod kihozni, hogy szerintem Saddam volt az igazi, akkor inkább nem írom le mit gondolok rólad, és ignorálom az összes hsz-odat.