Terrorizmus a nagyvilágban
  • K.András
    "Komolyan mondom szórakoztató veled vitázni, mert egyfolytában csak szajkózod a magadét, nem hallod meg az ellenoldal érveit, így folyamatosan keresni kell az új érveket :)
    Nemtom olvastad-e a hozzászólásomat (#840) amiben egy műsorról írtam, amiben többek között a 90-es évek elejétől tartó gazdasági embargó következményeiről csináltak dokumentumfilmet. Plz olvasd el mégegyszer.
    "

Azt hittem ez már le lett tárgyalva,de akkor megint mert ugy látom nem olvastad amit irtam anno,tehát irak nagyon gazdag ország volt,és nem gazdasági embergo vetett ennek végett,hanem a fegyverkezés és az irak-iráni háboru ami 8 évig tartott és teljesen lenullázta az országot,valamint szaddam politikája,miszerint az olaj az ové és nem az országé!Tehát megprobálhatod ráfogni ezt az embergora,nem fog sikerülni!Igazábol a nyugat tette gazdaggá irakot,szaddam pedig lecsövesitette, most irhatod, hogy a gazdasági embergo alatt lecsövesedett az ország,de ezzel csak a témában valo tájékozatlanságodrol teszel tanubizonyságot!Ugy csinálsz,mintha az embergo tette volna szegénnyé az országot,miközben mindenki tisztában volt és van vele, hogy ez nem igy van,az embargo valaminek a következménye véletlenül nem szoktak egy országot embaroval sulytani,persze ettöl még lehetett ez egy rossz döntés,de nem lehet ennek a döntésnek a nyakába varni 40 év terrojának és diktaturájának szörnyüségeit!Arrol nem is beszélve, hogy embargo elött ugyanugy éheztek mint embargo után,hiszen szaddam az olajbol befolyo pénzt nem az emberekre költötte,hanem fegyverekre és csodapalotékra.Ezen gondolkozz már el mert tényleg a vicc határás surolja a gondolatmeneted,mintha a gyilkosok lennének a jofiuk,a rendörök pedig a csunya és gonosz bünözök,mert nem engedik a jofiuknak, hogy kényükre kedvükre gyilkoljanak!