Terrorizmus a nagyvilágban
-
K.András #750 Szerintem rosszul értelmezted amit irtam,ha valaki azt irja a zsidok uralják a világot,az azt jelenti hogy a zsido összeesküvés elméletének áldozata lett,ha azt irom szakállas majmok az bizonyos embereket jelent!!!Tehát a zsidobol,épp ugy van rossz ember mint a keresztényböl,iszlámbol stb.A különbség az, hogy mig ö a zsidoság egészét kikiáltja az emberiség zsarnokává,addig én csak bizonyos embereket "ocsárolok" akik olyan dolgokat tanitanak,amelyek le sincsenek irva,pl az öngyilkos merénylök hösök,miközben az iszlám vallásban ugyanugy bün az öngyilkosság mint a keresztény vallásban!!!
A hangyabolyos példa okés,ha nem bántod elvannak maguktol is,hacsak nem vörös hangyákrol van szo,amik letarolnak mindent ami körülöttük van,kb mintha azt mondanád,mi a fasznak mentek bele a második világháboruba,hiszen jol meglett volna europa a náci uralom alatt...
Europa nagyon sokat köszönhet amerikának,mondhatnánk ugy,ha nem lenne amerika védtelenek lennénk!Kicsit gondolkozz el,vajon ez a két kontinens nincs e egymásra utalva,vajon ha amerika elbukik,nem bukunk e vele együtt,te azt hiszed ezt ök fözték maguknak de akkor egy kérdése válaszoljál már:
Vajon 2001-ben miért kellet a kereskedelmi központot megtámadni???Okot a terrorizmusra mindig lehet találni,és ha azt mondjuk okés itt nem robbantanak hagyjuk mi a fenébe a dolgot,annál rosszabbat nem is tehetünk,magunk ássuk meg a saját sirunkat!
"De elég visszás dolognak tartom, hogy sok helyen (sok ember) nem szeretik őket, ennek ellenére úgy tűnik, mintha körölöttük forogna a világ (gondolj csak az izraeli fonosemberek látogatására, milyen felfordulást csináltak miattuk)."
Honnan veszed te, hogy nem szeretik öket?Senki nem utálja jobban öket mint minket vagy bárki mást!Az meg természetes hogy egy olyan embert akinek az életére akarnak törni,jobban védenek,a pápa sem azért kapott nálunk különleges védelmet mert ö a páa,hanem azért mert meg akarták ölni!