Terrorizmus a nagyvilágban
  • Hellhammer
    #403
    Pont ezen a fórumon írta valaki (nem emléxem már rá ki és nézd el nekem, hogy lusta vagyok visszakereseni), hogy nem a kereszténységgel van bajuk, meg az iszlám egyébként is békés vallás. El lehetne dönteni végre :) (egyébként az EP-ben most hoztak fel egy indítványt, hogy korlátozzák a keresztény egyház befolyását ha már így szóba került a dolog)

    Ha figyelmesebben olvasnátok, láthatnátok , hogy írtam, hogy élnek az USA-ban ismerőseim, tartom velük a kapcsolatot. Továbbá 4 évvel ezelőtt voltam kint 3 hónapot egy építőtábor-szerűségben (melózni kellett, adtak kaját, szállást meg némi zsebpénzt). Ez alapján mondtam a véleményemet. Remélem megértitek és elfogadjátok, hogy nekem nem jön be a rágógumi-amerikaiálom-gyorskaja életmód. Az meg végképp nem, hogy erőből mindent el lehet intézni hozzállás az alap náluk (nem csak a háborúk, hanem gondolok itt az európai acéllal szemben alkalmazott büntetővámokra stb.).

    cifuatwork:
    Mit szívlelek? Európában maradva a skandináv országokat hoznám fel példának, amerikában a kanadaiakat mondanám, keletebbre pedig a japánok mentalitását (kultúráját) érzem sokkal elfogadthatóbbnak, értékesebbnek és maradandóbbnak, mint az USA-ét.