Terrorizmus a nagyvilágban
 • Annakin
  #3910
  Kifejezetten feltűnő, hogy ebben a topicban 3 vagy 4 ember - néhány "kiskék" fórumozó támogatásával - kellemesen eltársalog a külpolitikai helyzetről. Ez önmagában nem is gond, hiszen sok esetben okos hozzászólásokat olvashat az érdeklődő kívülálló közönség. Az ilyen és ehhez hasonló, kiscsoportos eszmecserékre is szükség van. Ez érthető.

  Ám az már egyáltalán nem logikus, hogy egy magyar hírmagazin fórumában hosszú ideje szó sem esik a magyarországi belpolitikai eseményekről. Legalábbis nem feltűnően. Az igaz, hogy a topic címe "Terror" de Magyarország is a Nagyvilág része, és amit belpolitika címen úgynevezett magyar politikusok művelnek ezzel a kis csonka Magyarországgal, az bőven belefér a terror fogalomkörébe.

  Jelen pillanatban Magyarországon Gazdasági Terror uralkodik, amely nem is teljesen szándéktalan és akár lehet kitervelt is. Sajnos az átlag magyar polgár bármely percben elveszítheti az alapvető, élethez szükséges létfeltételeit, magyarul falhoz van állítva. A jelenleg hatalmon lévő politikusok elvették a jövőnket, és ellehetetlenítik egy európai mércével értékelhető középosztály kialakulását.

  Csevegjetek csak tovább nyugodtan Irakról, Amerikáról, Izraelről, az arabokról, a tálibokról, a törökökről. Így egy álomvilágot igazgathattok mesemondással. A Valóság az a zsebetekből kivett pénz és az elvett jövő!