Terror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Garfield már rámutatott, hogy hol is hibádzik ez az elmélet. Történetesen a terrorista csapatok legnagyobb része éppenséggel a függetlenségért harcol, nem pedig a beolvadásért valamibe...
Globalizmus azonban létezik a terrorizmus terén is, lásd még az ETA és az IRA együttmûködését, tapasztalatcseréjét, vagy az Al-Kaida kiképzõprogramjai. Ezek is egyfajta globalizmusok végülis, hiszen az Al-kaida például a muszlim terrorizmus szinonímájává akar válni (vált?). De csak látszólag szól egy közös cél érdekében az egész, valójában inkább csak egy laza rendszer, szerteágazó célokkal (pl. egy nagy, egységes iszlám ország elképzelése, amirõl Bin Laden is beszélt párszor - csakhogy aki egy kicsit is ismeri az arab és muszlim kultúrát, az rögtön visszakérdez, hogy Szunnita vagy Síita irányzatról lenne ez esetben szó?). Amire te gondolsz, az nem terrorizmus, talán az NWO (New World Order) szemlélet az, ami közelebb áll hozzá - annak viszont nem itt van a helye...
Mellesleg, nem igazán világos, hogy mit is jelent az általad emlegetett "belpolitikai polidili". Annyi azonban bizonyos, hogy én nem ûzök "belpolitikai polidilit", és nem vetemedni szoktam ahogy írtad, hanem véleményt nyívánítani.
Hajdanában danában az SG-n is volt politikai fórum. De sok volt vele a probléma, és számüzve lett a fórumról a fórumot üzemeltetõk által. Az eféle nem kifejezetten politikai topicoc, mint ez is, életben maradhatnak, de a politizálás itt is keretek közé van szorítva.
A polidili fogalma szerintem számodra is ismerõs lehet, én az Index fórumán találkoztam vele elõször, bár nem biztos, hogy onnan származik, és fõleg a belpolitikai fröcsögést jelenti, ami pl. az index polfórumán folyik. Ebbõl pedig sokan nem kérnek. Én sem. Miután elöbb-utóbb minden politikai fórum ilyen fertõvá alakul sajnos a magyar fórumokon, az SG lépése számomra érthetõ, és õszintén szólva nekem nagyon is szimpatikus.
Az általad benyomott "nyitó" hsz. viszont egyfelõl nem a terrorizmushoz kapcsolódik (ld. fent), és egyértelmûen polidilibe torkolanna. Ez nem egyszerû véleménnyilvánítás, hiába próbálod annak beállítani.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
még annyit tennék hozzá hogy belpolitikai témában nem csak a forumokon nem tud értelmes vita folyni hanem ugy általában sehol mo-n :P
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Idézet a #3910-bõl:
Ám az már egyáltalán nem logikus, hogy egy magyar hírmagazin fórumában hosszú ideje szó sem esik a magyarországi belpolitikai eseményekrõl. Legalábbis nem feltûnõen. Az igaz, hogy a topic címe "Terror" de Magyarország is a Nagyvilág része, és amit belpolitika címen úgynevezett magyar politikusok mûvelnek ezzel a kis csonka Magyarországgal, az bõven belefér a terror fogalomkörébe.
Jelen pillanatban Magyarországon Gazdasági Terror uralkodik, amely nem is teljesen szándéktalan és akár lehet kitervelt is. Sajnos az átlag magyar polgár bármely percben elveszítheti az alapvetõ, élethez szükséges létfeltételeit, magyarul falhoz van állítva. A jelenleg hatalmon lévõ politikusok elvették a jövõnket, és ellehetetlenítik egy európai mércével értékelhetõ középosztály kialakulását.
Csevegjetek csak tovább nyugodtan Irakról, Amerikáról, Izraelrõl, az arabokról, a tálibokról, a törökökrõl. Így egy álomvilágot igazgathattok mesemondással. A Valóság az a zsebetekbõl kivett pénz és az elvett jövõ!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mi ez a hagymázas marhaság???
Pl. Baader-Meinhof csoport, Aum Shinrikyo, Al-Aksza mártírjainak brigádja, Hezbollah, ETA, IRA, OAS. Ezek milyen globális rabszolgatartó rendszert akarnak létrehozni?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Igazad van, mert a belpolitikáról sajnos (vagy nem sajnos) valóban nem lehet intelligensen és közérthetõen társalogni a különbözõ fórumokon. Vagyis, amit te láttál ezzel kapcsolatban azt én magam is tapasztaltam.
Nézd, tedd a dolgod. Ha úgy gondolod hát csak gyomlálgasd a hozzászólásaimat. A Te döntésed, mit teszel.
Mellesleg, nem igazán világos, hogy mit is jelent az általad emlegetett "belpolitikai polidili". Annyi azonban bizonyos, hogy én nem ûzök "belpolitikai polidilit", és nem vetemedni szoktam ahogy írtad, hanem véleményt nyívánítani.
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
"A terror a nyílt erõszak alkalmazása rémület, rettegés kiváltása céljából. A terrorizális, félelemkeltésnek vagy elrettentésnek vannak racionális indíttatásai, de az oka lehet elmebaj, vagy a gyermekkorban magatartási rendellenesség, amelynek hátterében erõs szorongás vagy kisebbrendûségi érzés áll.
A terrorizmus a terror rendszeres alkalmazása, a félelem terjesztése erõszakos akciók által, különösen politikai célok elérése érdekében. A terrorista erõszakos cselekedetei révén félelmet keltõ személy. Rendszerint csoportokba, szervezetbe tömörülnek, de elõfordulnak magányos terroristák is, akik többnyire elmebetegnek számítanak. Híres terrorsiták, terrorista szervezetek: a Vörös brigádok, al-Kaida (az alapítány), Hagana és Irgun.
Az államilag szervezett, intézményes terror, illetve a katonai terror a megfélemlítés rendszere és légköre, mint politikai eszköz (például a vörös terror, fehér terror)."
Napjainkban a terror alkalmazása sajnos mindennapos és az egész Földön elterjedt, egyfajta harci eszköz. A terror célja a világban nem más, minthogy egyes hontalan, diaszpórában élõ csoportok és népek létrehozzanak egy globális, rabszolgatartó rendszert, "1984" világát. George Orwell elképzelései megvalósulni látszanak.
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
Továbbá hogy közismert vagyok arról, hogy a mennyire üldözöm a belpolitikai polidilit, amit te is ûzöl. Jópár éve tagja vagyok már az internetezõk szubkultúrájának, és olyat nagyon ritkán láttam, hogy normális hangnemû belpolitikai vita folyon egy internetes fórumon. Azt viszont már számtalanszor, hogy nem belpolitikai témájú topicok hogy válnak flamelõs, anyázós pöcegödörré a polidili miatt. Szóval én fogom itt gyomlálni a hsz.-eidet, ha ilyesmire vetemedsz, legalábbis amíg házigazda jogosultságom van ide.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ám az már egyáltalán nem logikus, hogy egy magyar hírmagazin fórumában hosszú ideje szó sem esik a magyarországi belpolitikai eseményekrõl. Legalábbis nem feltûnõen. Az igaz, hogy a topic címe "Terror" de Magyarország is a Nagyvilág része, és amit belpolitika címen úgynevezett magyar politikusok mûvelnek ezzel a kis csonka Magyarországgal, az bõven belefér a terror fogalomkörébe.
Jelen pillanatban Magyarországon Gazdasági Terror uralkodik, amely nem is teljesen szándéktalan és akár lehet kitervelt is. Sajnos az átlag magyar polgár bármely percben elveszítheti az alapvetõ, élethez szükséges létfeltételeit, magyarul falhoz van állítva. A jelenleg hatalmon lévõ politikusok elvették a jövõnket, és ellehetetlenítik egy európai mércével értékelhetõ középosztály kialakulását.
Csevegjetek csak tovább nyugodtan Irakról, Amerikáról, Izraelrõl, az arabokról, a tálibokról, a törökökrõl. Így egy álomvilágot igazgathattok mesemondással. A Valóság az a zsebetekbõl kivett pénz és az elvett jövõ!
igy pontosabb...
(izraeli hirek)
akik tudnak heberul... :)
A katonákat a levegõbõl támogató izraeli harci repülõgépek rakétákat lõttek ki a palesztinokra. Az egyik légi csapás kioltotta egy palesztin rendõr és két fegyveres szélsõséges életét. Az egyik fegyveres a kormányzó radikális Hamász mozgalomhoz tartozott. Egy további Hamász-tag kézifegyverekkel vívott tûzpárbajban halt meg, egy ötödik palesztinnak pedig harckocsilövedék oltotta ki az életét."
http://www.spiegel.de/international/spiegel/0,1518,431793,00.html
Háttérinfo - Az angolok kivonulnának irakból 10-16 hónapon belül.
nem mondtak semmit a jatekosrol... de a jatekos utlevelet megtalaltak az utcan.. meg ha nem o lenne azert gondolom a csavo mar jelentkezett volna hogy halo... elek!!
nah mindegy.
hat ugy nez ki nem hasznaltak.. vagy mindjart megtalaljak coryt az egyik teton :D:D:D
ez oke.. de hogy ez a.. he gyertek mar .. halljatok ezt?? juuj gyertek az ablakhoz azt nezzetek meg milyen van a repcsi... bazz pont idefele tart.. jujj rohanjunk... ne inkabb nezzuk!!1. stb
azt irjak hogy yankee egyik jatekosae volt a gep... cory lidle-e
amugy amcsiba vagyok es hidd el tudom milyen hangosak mivel az egyik ut ott megy el ahonnan indulnak a gepek... szal kurvahangosak tudnak lenni. mindegy le se *****
amugy most mondtak hogy lehet hogy egy baseball jatekose volt a gep!