Terrorizmus a nagyvilágban
 • mrzed001
  #3779
  Ez nagggyonnn jóóóóóó :)

  Erről egy JAG rész jut eszembe. Valahogy be akarták adni a jónépnek, hogy amit műveltek irak és környékén az úgy szép és jó ahogy csinálták (persze esélyük közel nulla hogy ezt a marhaságot beadhassák a népnek)
  Úgyhogy szépen leszerződtették Dean Stockwelt a hadügyniniszteri posztra.
  Ezt követően egy olyat tettek a filmben, ami a valóságban soha nem eshetne meg: franciába látogatott, ahol letartóztatták és a hágai nemzetközi bíróság elé citálták háborús bűnök elkövetése miatt (mint hadügyminiszter ugyebár felelős a katonái által elkövetett csúfságokért, tömegmészárlás, esküvők porigbombázása, ....)
  Na ez az a pont ahol már a röhögőgörcs kerülgetett, hiszen ugyebár amcsi rég kijelentette, hogy nemzetközi bíróság elé merik citálni bármely állampolgárukat, akkor ott bizony enyhe invázióval néz szembe az a csúnya ország. Na mindegy, tekintsünk el ettől az apró forgatókönyvi hibától :P
  A lényeg kb az volt, hogy Stockwell beadta a tárgyalásán, hogy ezt meg kellett tenni, mint ahogy egy újabb Hitler hatalomra jutását is így meg kell akadályozniuk, mert nekik ez a feladatuk ...
  A buta köznép tutira bevette a maszlagot, nem véletlen Stockwell egy kíváló színész

  Szóval kíváncsi vagyok egy Blair tárgyalásra a másik féltől is, hátha az reálisabb lesz (a Bush farmon meg már 40 éve atomot kellene hasogatni JFK megöletése miatt ...)