Terrorizmus a nagyvilágban
  • Strahd_
    #3654
    "Alapideológiáját Moses Lilienbaum és Leo Pinsker fektette le 1882-ben. E szerint a meghatározás szerint a cionizmus kimondja, hogy a zsidó nép egy egységes nemzetet alkot. A cionizmus célját pedig e nemzet újraegyesítése, a Kr. u. 70-ben, Jeruzsálem lerombolásával elkezdődött gáluth, azaz szétszóratás megszüntetése s a zsidó állam létrehozása jelenti."
    http://en.wikipedia.org/wiki/Zionism

    Ez tényleg nagyon rasszista hogy a zsidó népet egyesíteni akarja és véget akar vetni a szétszóratásnak...mert a ciononizmus ezt jelenti.



    "ország/nép van amely ennyire elutasítaná/tiltaná/lenézné a (bármilyen)más nép tagjaival kötött házasságokat" Kérsz felsorolást? Gondold csak végig melyik vallás fogadja el hogy ez más vallásuval kössél házasságot? De elég csak megnézned a magyar társadalmat hogy fogadják el a vegyes házaságot Cigány-magyar, egy fehér lány fekete fiu kapcsolatát... de elég csak megnézned református katolikus házaságot. És akármelyik orszégot fel lehet sorolni hogy mennyire itélnek el dolgokat és mennyire nem...

    Mindenesetre ha egyszer vége a háborunak és elmész Izraelbe látni fogsz elég sok vegyes házasságot és kapcsolatot Keresztény-Zsido Zsido-Arab kapcolatokat, tobbet mint a környező országokban bárhol. (Ne feledd megt is kövezhetnek némely arab országban csak azért mert egy arab lányt akarsaz párodnak)


    Az a baj hogy egy igen erős demagogia van bennetek és azon keresztül nézitek az eseményeket, már alapbol mert utáljátok valamilyen oknál fogva Erre megprobáltok ráhuzni különbözö olyan nézeteket amivel legalizálhatjátok a saját hülyeségeteket lásd "Izraelt faji alapon szervezték", "Izraeliek elutasitják a más népekkel való házasságot" annak ellenére hogy fogalmatok sincs dolgokról.

    Erre tökéletes példa mindig a Cionizmus szó magyarázataitok. Egy olyan eszmét , ami pont azoknak jo akik utálkják a zsidókat ha ott vannak a közelükbe jo a Cionizmus lévén hogy alapja hogy minden Zsidó Izraleben éljen mint egy nép megszütnetve ezt a szétszóratást.Hisz a Zsidók ennek ez eszménye alapján hagyták el szülöföldjüket és vándoroltak ki Izraelbe és élnek most is ott.