Terrorizmus a nagyvilágban
  • Grenzjager
    #3648
    ..amúgy a dolog ott hibázik, hogy aki minden cigányt gyűlől, arra azt mondják fajgyűlölő, tehát a cigány az faj?

    Izrael nemzeti/nemzetiségi/faji alapon jött létre, ami hagy kivánnivalót maga után, mindössze ennyit akartam mondani.

    Más ország nem faji/nemzeti alapokon szerveződött, sem 1000előtt, sem a XX. században... és bizony egy cionista lobbi irányítja Izraelt, egy durbani kongresszuson csak az USA vétójára nem nyilvánították a cionizmust emberiség elleni bűncselekménnyé... tehát világ döntőrésze szerint az, bármit is mondjon az izrael nagytesója az USA.

    ...Joe Lieberman connecticut-i szenátor politikai túléléséért küzd a demokrata jelölő választásokon . Ellenfele, a liberális baloldali Greg Lamont kampányát az iraki háború, Izrael feltétlen támogatása és a Bush adminisztració Joe Lieberman általi kiszolgálása platformján vezeti.


    Nem kevés sikerrel. Lieberman 18 éves szenátusi poziciója teljességgel megrendült és a várakozások szerint elveszíti szenátusi mandátumát. Ezt magakadályozandó, az izraeli lobbi hihetelen kampányba fogott újraválasztása érdekében. A pénz ömlesztése azonban nem gyógyír, mert Lieberman ma 10 ponttal Lamont mögött kullog a holnapi választás elött.
    Lamont a connecticut-i közvélemény jelentős véleményére alapozva, az amerikai katonák Irakból való azonnali kivonását jelölte elsődleges prioritásának. Rossz hír Bush-nak es Lieberman-nak.
    Amennyiben Lieberman elesik a mandátumától, új forgatókönyveket készítettek miszerint függetlenként venne részt a szenátus munkájában.

    Forrás: CNN

    Lamont megnyerte a demokrataparti elozetes szenatusi valasztast
    Hartford, Connecticut

    Joe Lieberman demokratapárti szenátor, az iraki haború támogatója elvesztette a jelölő választást a negyedik szenátusi terminusáért folyó versenyben. Kihivója Ned Lamont, politikusi jövevény Lieberman-t a Bush adminisztració apogolistájaként tüntette fel kampányában.
    A vereség, amely 1980 óta negyedikként érte mint helyen ülő szenátort, óriási kavarodást okozott a washingtoni politikai körökben. Nem egészen hat évre rá, hogy elnökhelyettes jelöltkent indult Al Gore mellett, politikai karrierje a Bush adminisztració áldozatává vált.

    Forrás: Fox News, Associated Press


    és Izraeli szempontból az "erősebb" bevonulást emberibbnek tartom mint a bombázást, kérdés meddig maradnak..