Terrorizmus a nagyvilágban
  • Strahd_
    #3626
    O hogyne tényleg ugyan olyan mint amit a Náci németország tett hisz akkoriban a Zsidok megtámadták németországot amiért ezekutn öszegyüjötték öket és lemészáérolták öket. Tökk egyértelmü hogy most is ez történik...
    Nevetséges.

    Izrael még mindig tul finom szerintem egy ország sem hagyná hogy egy másik országból rakétákat lövöldözzenek rá és utána még finomkodna hogy minimalizálja a másik oldalon a polgári veszteséget.

    Ha most lelönek egy amerikai utasszállítot és meghal 200 ember akkor nem is tö9rtént semmi hisz az amerikai katonák megöltek 500 embert miközben a katonai állásokat lőték...

    Egy ok hogy a hezbollah kevesebb civilt ölt meg és tett földönfutová hogy nem sikerült nekik nagyobb pusztitást végezni, a kedv megvan hozzá csak az eszközök nem elég pontosak és pont az ilyen hozzáálás miatt amilyen a tied is nem tudnak radikálisan fellépni az ilyen szervezetek ellen.
    Mennyivel másként néznéd ha a te családod barátaidat lőné egy szervezet itt magyarországon. Gondolom a szlovák zászlóégetők is zavartak téged pedig csak egy kis csoport ami "semmit nem csinált" minek foglalkozni velük.