Terrorizmus a nagyvilágban
 • mrzed001
  #3565
  Ha lenen harcolo békefentartó ott aki a terroristákat szoritaná vissza akkor nem lenne ez a háború sem. Izraelnek elege van a pipogya ENSZ esekböl akik nem lönek vissza , nem csinálnak semmit csak vadul megfigyelnek.

  Ugyebár amerika a NAGY Word Police ... meg jóbratyó is, szóval miért is nem tőlük kérnek segítséget.
  Mert nem az amcsi népet akarják egy arab ellenes háborúba beugrasztani (már benne van, jönne is ki belőle ha tudna), hanem pölö az EU-t, kínát.

  Ha nem lőnék a kilövés helyszinét akkor még mozogniuk sem kellene az araboknak a rakéta inditokkal ,
  Aha, a piac közepén valószínűleg senki se lökné meg amíg másnapra szereznek/legyártanak egy új rakétát ... aha

  Fogalmad sincs mi az a népírtás... ha Izrael ki akarná irtani a Libanoni népet akokr egyszerüen gyalulna
  Azt nem teheti meg a nemzetközi "énszegényáldozat" képének elvesztése nélkül. Már most is elég közel van hozzá mellesleg, de ezt még a médiájuk tudja kezelni. Szóval ez a "csendes" népirtás (és ne felejtsük, hogy >1 millió embert el is üldöztek ... aki nem akar meghalni egy fajból, az menekül ... ugye neked is a náci zsidóüldözés jutott eszedbe)

  Ha a szomsdzédod átlő hozzád a keritéásen keresztül, nem mész át lerendezni valahogy? vagy hagyod hogy a családodra lővöldözzön?
  Ahogy assdf írta, nem megyek át és ölöm meg a családját, sőt még a másik szomszédot is, mert holnap esetleg az is átlőhet (vagy csak belekerült a lődöző szomszédnál előidézett gázrobbanás rádiuszába ... Collateral damage) ... aztán hazamegyek és sörözök felháborodottan, hogy velem mit akartak tenni, és én milyen fasza csávó vagyok hogy meggátoltam ...