Terrorizmus a nagyvilágban
 • assdf
  #3563
  A békefenntartókkal az a gond, hogy amikor az ENSZ szól hogy nana, ezt azért mégsem kéne, akkor mindenki tojik rá (lásd USA vs Irak), aztán amikor gáz van, és szeretnék kihúzni a feneküket a trutyiból mert túl nagy a veszteség (lásd irakban a terromerényletek miatt meghalt amerikai katonák számát) akkor hirtelen mindenki azt szeretné hogy jöjjenek a kéksapkások, vegyét át a helyüket, és harcoljanak és haljanak meg az ő általuk elkövetett cselekmények miatt. De az ensz nem teljesen hülye, nem fogja mások helyett elvinni a balhét mit ahogy olyan sokan szeretnék.
  Úgyhogy ki kellet volna kérni először az ENSZ véleményét a dolgokról és utánna cselekedni, akkor kell nagy mellénynek lenni mikor gáz van, nem akkor mikor bezsebeljük a pénzt.

  Más: ha átlő a szomszéd, akkor átmegyek és leverem a szomszédot. De ha nem találom otthon, attól még nem nyirom ki a családját, mert aztán majd ő is jól kinyirja az enyémet. Mellesleg ok nélkül nem szokott átlődözni a szomszéd.
  Ha izrael meg akarja szüntetni a rakétázást, akkor ahogy már irták, el kell vágni a utánpotlási vonalakat, plussz ki kell küldenie a kommandósokat azok majd precizen ki tudják lőni a terroristákat. Ja hogy kérem ez emberveszteséggel jár, nem olyan mint felülről bombázgatni aztán délután sörözgetni a kantinban? Hát akkor döntsük el hogy háboruzunk vagy népirtunk.