Terrorizmus a nagyvilágban
 • Strahd_
  #3562
  Nem uszit senki hogy helyette harcoljon , de azt sem engedi hogy visszatér és utána tovább löhetnek rá, igy nem köt tűzszünetet inkább legyalulja a térséget.

  Ha lenen harcolo békefentartó ott aki a terroristákat szoritaná vissza akkor nem lenne ez a háború sem. Izraelnek elege van a pipogya ENSZ esekböl akik nem lönek vissza , nem csinálnak semmit csak vadul megfigyelnek.

  Ha nem lőnék a kilövés helyszinét akkor még mozogniuk sem kellene az araboknak a rakéta inditokkal , lenen idejük onnen szép "pontosan" bemárni a célpontot egyszer majd csak eltaláljuk módján.

  Fogalmad sincs mi az a népírtás... ha Izrael ki akarná irtani a Libanoni népet akokr egyszerüen gyalulna... elindulna a bombázás rakétatámadások vissza és mindent lelőnének ami él és mozog. Nem pedig azzal törödnének hogy minimalizálják a civil veszteséget ami a te nézeteid alapján logikus lenne ha nincs ember aki bosszut állna azzal csökentik a létszámot.
  Késziti a kályhacsövet majd utnána őt is kilövik... de nem az a megoldás hogy rámlönek és utána csak átüzenek ejnye bejnye ne lövöldözz.
  Ha a szomsdzédod átlő hozzád a keritéásen keresztül, nem mész át lerendezni valahogy? vagy hagyod hogy a családodra lővöldözzön?