Terrorizmus a nagyvilágban
 • assdf
  #3558
  Nyilvánvaló hogy mindig lesznek civil áldozatok.
  De, az utóbbi 20 év tapasztalata az hogy minnél több a civil áldozat --> annál nagyobb a civilek ellenállása-->annál több utánpotlása lesz a terroristáknak.
  Mert igaz hogy a hezbollahot is terheli a felelőség az izraeli válaszcsapásért, az is igaz hogy a hezbollah is felelős azért hogy a civilek nem tudnak elmenekülni, mert a tömegszállitó jármüvek rakéták szállitására használják és nem a civilek kimenekitésére, de az az általam emlitett libanoni paraszt, aki végül ott ül a faldarabon a cetlivel a kezében, az amikor az izraeli bombák miatt meghal a felesége és a gyereke, nos annak nem az fog az eszébe jutni hogy milyen jók is ezek az izraeliek és dejó hogy támadják a hezbollahot és egyébként is a terroristák okolhatók a felesége haláláért, hanem az hogy a j. k. a. az izraelieknek és pusztuljon mind, és indul is keresni egy méretes kályhacsövet... Ez a valóság, a bombázások hatására a legtöbb ember igy fog gondolkozni, és a látványos izraeli katonai akció gyakorlatilag csak olaj a tüzre.

  a 3535ös hozzászólásra:
  nézzük csak:
  1 a hezbollah megtámadta izraelt (igaz, de azért nézzük meg a támadás mértékét meg az ellencsapásért. ugyebár M.o-on is ha valaki ököllel rádtámad, még nem lőheted agyon a kedvedre, vagy ha megteszed, akkor mész a börtönbe.)
  2 libanoni kormány képtelen a hezbollahot lefegyverezni (igaz)
  3 libanoni kormány szerint dél libanont a hezbollah uralja (igaz)
  4 figyelmeztetem dél libanont hogy a civilek távozzanak (igaz, csak épp nincs hová távozni)
  5 adok nekik 1 napot rá (igaz, pont elég szomjanhalni a sivatagban, de akkor legalább nem lehet a bombáimat okolni a halálukért majd a természet elvégzi ezt)
  6 porig bombázom az egész körzetet romboló-gyujtó és időzített bombákkal (igaz)
  7 az időzített bombák kinyírják azokat akik a romok közül a fegyvereket akarják előszedni (az időzitett bombák kinyirják azokat a civileket és segélyszolgálatok embereit akik a házak alatt rekedt sérülteket, nőket gyerekeket probálják kimenteni, a hezbollah harcosok már rég 20 kmről odébb vigan inditgatják az újabb rakétáikat...)
  8 szárazföldi egységekkel kipucolom a környéket (kinyirom az összes civilt)
  9 libanon visszakapja dél-libanon irányítását, izraelt senki nem támadja, mindneki boldog :) (túlélő nuku, csináltam egy arab holocaustot, népirtást, a felelőség nem terhel, az ENSZ nem itélhet el az USA vétója miatt, és mehetek megemlékezni hogy a 2. vhban hány fegyvertelen zsidót öltek meg a nácik)

  10 az arabok beállitanak magyarországra, lehetőleg punker faluja mellé, és közlik mivel őket üldözik a hazájukban ezért mostantól kezdve ez az ő új hazájuk, új libanon nével elfoglalják az egész országot természetesen a régi történelmi területekkel együtt hogy románok szlovákok és szerbek is utálják őket, a zsidók peidg ellátják őket kellő számú fegyverrel és pénzel (mivel boldogok hogy végre eltünt az arab szomszédság és mindent megtesznek hogy itt marasztalják őket nehogymég visszamenjenek a végén) hogy a punker féle ellenáló terroristákat akiknek nem tetszik hogy mostantól ez arabország és nem magyarország, jól agyonlőhessék lehetőleg családostul, ezzel is csökkentve a problémák számát...