Terrorizmus a nagyvilágban
  • assdf
    #3533
    Figyelj ember, az a baj, hogy te valami kib@ állomvilágban élsz. Csücsülsz a bmwdben az m3ason és azon gondlkozol, hogy vajon hogy a francba nem tudnak eltüzni az arabok a lebombázni készült városokból. Ha elmennél oda, te is rájönnél hogy teljesen más a szitu, de az a helyzet hogy még a tévét is lusta vagy felkapcsolni, amikor pl a tv2 épp onnan tudósit. A helyzet az, hogy nincsnenek autóik, nincsenek utaik, amik voltak le lettek bombázva, még csak kecskéik sincsenek ami hátára felülnének. Ami van tömegközlekedési eszköz, azt meg a hezbollah használja. Ráadásul azok a házak már nem most épültek, és elviseltek jó pár bombázást, nem csak most, hanem 50 évre visszamenőleg. Ráadásul nem is arról hiresek hogy mennyire felveti őket a pénz, tehát tuti nem a legujabb vasbeton acélszerkezetek felhasználásával épitették őket.

    Szóval akkor nézzük az elképzeléseid a valóságban:
    Tehát az izraeli ledobják a céduláikat hogy mindjárt bombáznak tünés onnan. Szegény libanoni paraszt meglátja ezt, ha tudja elolvassa, megérti és elkezd összepakolni. Igen ám de rájön hogy nincs annyi ideje hogy mindent összerámoljon, ráadásul nincs is mivel vinnie a cuccait, tehát egy minimálissal cuccal elindul gyalogosan. Mivel viszi a gyerekeit, a feleségét, a beteg nagymamát igy 1-2 óra múlva már megtett kb 3 kmert, még mindig a városban van, de kezd megnyugodni, hogy de jó jó messzire eljöttünk. Igaz hgoy elfogyott a vizük, és a kajájuk de azért nem bombázzák le őket. Majd mikor megnyugodva leül a közel faldarabra, meglát egy fehér cetlit, amin az áll hogy tünés onnan mindjárt bombáznak...
    Eközben a hezbollah emberei kilőtték pár darab rakétát, felpattanak a furgonjukra (ami ezer éves, de legalább megy) és mire megjön a bombázás ők már a sivatagban járnak.
    Ezután az izraeli főparancsnokság elégedetten dörzsöli össze a tenyerét, végülis a bombázással tönkrevágát a hezbollahot (szerintük) és mivel figyelmeztették a civileket, civil áldozat nem is történt (szerintük). Az meg hogy egy adott ház közvetlen bombatalálat miatt dőlt össze, vagy azért mert "csak" mellette csapodott be egy, és ez okozta az összedőlését, hát tökmindegy a civileknek.
    De továbbra is élj csak az álomvilágodban, ahol az arabok autopályán tudnak örült sebességel elszáugldani az izraeli bombák elől...