Terrorizmus a nagyvilágban
  • assdf
    #3490
    Igaz, erősebb kutya b@szik. De néha meg ráb@szik...
    Egyébként meg lassan el lehetne felejteni hogy az arabok terroristák, ez gyakorlatilag gerillaháború.

    3448:ööö, azért gondolkodj már arra, hogy az izraeli katona bepattan a gyakorlatilag elpusztithatatlan tankjába, esetleg a bombázó repülőgépébe egy olyan ország ellen, aminek nincs légvédelme, a gerilláknak meg nincs semmiféle védőeszközük. Akkor most ki mit is érez? Mit érez az az izraeli katona a szupertankjába a veszély legkisebb esélye nélkül abban a tudatban, hogy hetente 1-2 izraeli civil esik áldozatul a gerilláknak és hogy ő most meg fog ölni 100-200 civilt? és Mit érez az a gerilla akit semmi nem véd, és tudja esélye sincs felvenni a harcot a tankokkal és a repülőkkel ha azok rátámadnak?

    Amugy meg, 1848-ban a gaz magyarok voltak a terroristák a jólelkü osztákok ellen, a rákóczi szabadságharc során szintén a kuruczok voltak a gaz terroristák a habsburgok szemében, sőt a világháború során a jugoszláv és francia partizánok voltak a terroristák a németek szemében, folytassam még a sort?

    Ha már valaki leterroristázza a hezbollahot, akkor mekkora terrorista már az izraeli hadsereg? Hány terroristát öl hány civil árán a hadseregük? Ha ez lenne a szempont, akkor kiderülne, hogy az un. terroristák sokkal jobb arányban irtják a katonákat a civil veszteséghez képest, mint az istenitett izraeli hadsereg.