Terrorizmus a nagyvilágban
  • assdf
    #3431
    Persze, és légihidon keresztül kapták a rakéta utánpotlást a terroristák, hogy tudják birni a 10 másodperces iramot.
    Először is adjál egy linket hogy miből gondolod hogy egy olyan épület mellet voltak mert én még ilyet nem olvastam.
    Másodszor a legerősebb hezbollah támadáskor, egy nap alatt 150 rakétát lőttek ki, enyhén szólva is vicces, a te felvetésed, majd biztos egy helyen tárolnak 150 rakétát, hátha kilővi az ellenfél, meg gondold már el mennyi ideig tartott volna akkor az összecsapás? mire odaértek volna a vadászgépek, már ki is lőtték volna az összes rakétájukat, miközben tudjuk hogy nem egyszer nem kétszer bombázták azt a helyet az izraeliek, és a megfigyelők 10szer szóltak oda hogy túl közel bombáznak.
    És utoljára, fegyvertelen ENSZ megfigyelők tilos támadni, bár lehet hogy te még nem hallottál emberi jogokról. Nyilván nem lehettek túl messze a harcoktól (akkor mit is figyeltek volna meg...) de nem arról hiresek hogy ráülnek a hezbollah rakétacsövekre, ráadásul az izraeliek pontosan tudták a koordinátájukat, nem lehet ráfogni, hogy nem tudták hol vannak.
    Úgyhogy erre nincs magyarázat, ezt minden épeszü ember tudja, még az ENSZ is tudja hogy szándékos volt, csak az USA vétójoga mentette meg őket, hogy elitélő határozatot hozzanak.