Terrorizmus a nagyvilágban
  • assdf
    #3405
    "Korábban már utaltam arra, hogy volt szemléletváltás. Izrael kivonult már 1x Libanonból. Izrael átadta már 1x a Palesztinoknak bizonyos területek felett a palesztinoknak az irányítást, és még az önálló Palesztin államot is elfogadta, amennyiben az nem fog rátörni. Szóval milyen szemléletváltásra lenne még szükség úgy, hogy ne veszítsék el teljesen az arcukat a porban?"

    Ez igy önmagában látványosnak tünik, de valójában sokat nem ér. Ha most az usa kivonulna irakból, polgárháború törne ki, a terrorizmus melegágya lenne, és továbbra is történnének terrortámadások az usa ellen, miközben ő feltehetné a kezét, hogy dehát kérem én átadtam irakot az irakiaknak, engem nem terhel felelőség... Szóval a baj már ott is megtörtént, az hogy utánna kivonult nem tette meg nem történté a dolgokat. A vallási dolgokban igazad van, de ha ugyanezt izrael is csinálná, ő is támogatnak korházakat, menekültáborokat, iskolákat stb mint irtam, akkor lenne neki is ellentábora, és az emberek látnák azt is hogy tudnak rendesek is, meg normálisak lenni ezek a zsidók, de igy bizony sok nem is látott még zsidót, csak annyit érez hogy már megint lebombázták a házunkat, már megint ledozeroltak egy telepet, már megint egy izraeli tank jön, és igy bizony könnyü a szélsőséges vallási fanatikusoknak behülyiteni az embereket hogy a zsidók a gonoszok.
    Jordánia és egyiptom bebukta a háborút izrael ellen és ezt végül elfogadták, de nem is egyiptomi lakóházakat dózerol izrael, és nem is a civil lakosság szenvedi meg az izraeli hadsereg tetteit, igy nincs táptalaja a terrorizmusnak. Rendezett kapcsolat, hát... én sem mernék nekiugrani egy olyan országnak, ami a háta mögött tudja a világ legerősebb hatalmát...

    Amerikai fegyver, nos abból is van nem is kevés azért arrafelé, de arra is értettem volna a dolgot, hogy vajon ezek a terroristák honnan is értenek ilyen jól a fegyverekhez, ki is képezte ki őket? Ugyebár köztudomású hogy a cia, oszamát is a cia képezte ki, hogy helyettük szitson forrongást, bizonyos nem kivánt vezetésü országokban. Csak arra nem gondoltak hogy ettől még nem lesznek az usa pincsikutyái.

    "Melyik cég az, amely szerinted zsidó kézben van?" Nem neveznék meg, még kitiltanak innen hogy antiszemita vagyok.