Terrorizmus a nagyvilágban
  • [NST]Cifu
    #3402
    Most izrael lebombázott rengeteg civilt, akiknek a túlélő családtagjainak eddig eszükbe sem jutott fegyvert ragadni, vagy épp egy bombával a derekukon behajtani egy zsidó piacra, ezután viszont a gyerekek megint úgy nőnek fel, hogy fiam menjél öljél meg minnél több zsidót, mert ezek megölték anyád, apád, nővéred, öcséd stb stb... Tehát ezzel a bombázással csak táplálják a terrorizmust.

    Van egy másik forrása is: a vallási tanításokba burkolt toborzás. A palesztin és libanoni szélsőséges csoportok közül több üzemeltet iskolát, sőt még kórházat is. Erre a pénzt Szaudi, Iráni, stb. csoportoktól kapja, akik számára Izrael léte tüske a szemükben, és a palesztinokat, libanoniakat használják fel kvázi fegyverként. A gyerekek megtanulják gyűgyölni a zsidókat, megtanulják, hogy a szent cél érdekében az emberáldozat meghozása nem bűn, hanem dicső tett. Aki pedig megteszi, azt hősként kezdik ünnepelni, kialakítva a háttértámogatást a későbbi cselekedetekre.

    Mert a környező országuk utálják izraelt, és ezért tápolnak mindenféle ellene irányuló akciót. Izrael pedig meg sem probál jóban lenni velük, igy aztán nem csodálkozhat hogy a terroristák sosem fogynak ki a fegyverből.

    Érdekes, emlékeim szerint Izrael "ősellenségei" közül Jordániával és Egyiptommal rendezett kapcsolatai vannak. Szíria és Irán az aki még nyíltan fenyegeti Izraelt a környéken.

    Ráadásul az is megérne egy misét, hogy honnan szerez pl irán vagy sziria fegyvert, mert rengetek amerikai fegyvert használnak, tehát tulajdonképpen az amerikai fegyvergyártók mindkét félnek adnak el hadianyagot, csak izraelnek legális csatornákon, a többinek meg feketén.

    Szíria aligha használ amerikai fegyvereket, Irán viszont hajdan megkapta például a TOW páncéltörő rakéta licencgyártási jogát, még a Sah idejében. Az 1980-as évek irángate ügyei után az USA bizonyos, hogy nem támogatta tovább fegyverrel iránt. Irán fekete csatornákhoz kénytelen fordulni például az amerikai eredetű vadászgépei alkatrészei ügyében (viszont ezt aligha az amerikai kormányzat beleegyezésével teszik, lévén az elmúlt cirka 15 évben legalább három esetre derült fény, amelyet fel is göngyőlített az FBI). Irán amúgy jelenleg főleg orosz és kínai fegyvereket vásárol.

    Azt meg már tényleg csak félve emlitetem meg hogy ezek a cégek többsége zsidó kézben vannak, tehát tulajdonképpen a saját fajtájukat is irtják a zsidók, mindegy csak a pénz döljön...

    Melyik cég az, amely szerinted zsidó kézben van?

    De ha izrael csak a katonai erőben hisz, akkor a szemlélet nem fog változni.

    Korábban már utaltam arra, hogy volt szemléletváltás. Izrael kivonult már 1x Libanonból. Izrael átadta már 1x a Palesztinoknak bizonyos területek felett a palesztinoknak az irányítást, és még az önálló Palesztin államot is elfogadta, amennyiben az nem fog rátörni. Szóval milyen szemléletváltásra lenne még szükség úgy, hogy ne veszítsék el teljesen az arcukat a porban?