Terrorizmus a nagyvilágban
-
Tudom mi az az élő pajzs. Azt is tudom, hogy lehet harcolni ellene. És azt is tudom, hogy ez természetesen sokkal több áldozattal járna az agresszor oldaláról (valljuk be, kényelmesebb ledobni azt a bombát, mint egy bevetésre küldeni a kommandósokat akik meghalhatnak, drága oda vissza cibálni őket ...)
Viszont terroristák ellen NEM lehet bombákkal harcolni (pláne mivel az a terroristák fegyvere, tüzet meg nagyon nehéz tűzzel eloltani, viszont nagyon könnyű tovább szítani ...)
Tévedéseid:
A rakétákat ugyebár nem a szegény civil veszi, azt a milicia kapta ajándékba (egy részét vette a zsebpénzén) ha még nem hallottál volna róla ...
Nem a szegény civil kötekedett a szomszéddal, hanem a milicia ...
A 2. VH alatt lassú sok hangos gép ment, szabadszemmel látható, és nem a radarállások voltak az elsődleges célpont ...
Komolyan mik a statisztikák? Mennyit lőtek Izraeliek nem katonai célpontra és mennyit a libanoniak?
Lőttek egyáltalán az izraeliek KATONAI célpontra ??? Azt hangoztatják, hogy betelepült a lakosság közé a hezb., azaz elismerik tudják, hogy civil célpontokat bombáznak. Mellesleg a hezb. max félkatonai szervezet aminek civilek a tagjai --> szinte CSAK civil célpontokat bombázott izrael.
Na ehhez a gondolatmenethez mint szólsz :PP
Vagy ez csak ugy müködik hogy én öllek téged de te nehogy visszaüss mert akkor én bántva vagyok?
OK, hagyom, hogy behúzz egyet. Cserébe én meg megnyomom a piros gombot, melyre szülővárosod elhamvad.
OK?