Terrorizmus a nagyvilágban
  • aston shell
    #2899 a palesztin vezetoket nem azert oltek meg az izraeliek, mert nem volt jobb dolguk, hanem azert, mert ok alltak egyes robbantasok mogott. ez a "vezetoket valo likvidalas" igazabol jaszin sejkkel indult anno, azota 98%-ban sikerul is a dolog.
    --------------------------------------------------------------------------------
    "...az izraeli vezetők nem akarják, hogy valaha is béke legyen..."
    amig sharon volt a miniszterelnok, addig meg ment valahogy, de sajna a mostani miniszterelnok (Ehud Olmert) nem nagyon csinal semmit, de szvsz meg fel ev es kormanyvaltas lesz. a masik dolog pedig az, hogy nem hiszem, hogy az izraeliek nagyon beket akarnanak kotni, mert semmi okuk nincsen megbocsaltani a terroristaknak. (oda-vissza igaz.) de mondok egy peldat is, szerintem mindenki ismeri. Ichak Rabin 1995... de szerintem hogyha a palesztinok-mondjuk a Hamasz-
    (lol) tennenek valamit azellen, hogy a kasszamok ne ropkodjenek, vagy az ellen, hogy egy het alatt ne raboljanak el 3 izraelit, (koztuk egy katonat egy 18 eves fiut, vay egy 62 eves oreget) akkor sokkal szebb lenne a vilag, es az izraelieknek sem kene a vezetoket likvidalni... (bar mondjuk a Hamasz keze lehet, hogy csak az a katona elrablasaban volt benne, ezt nem tudom. a masik ket embert eszakon raboltak el. a varos neve Rishon Le`Ztion).