Terrorizmus a nagyvilágban
-
Kb én is így sejtettem, csak maga egy páncélozatlan limó 3,5-4 tonna (és ebbe jóval erősebb motor kell a sok extra súly miatt, szóval sztem páncélozatlanul ez 4,5-5 T lehet). Ha belegondolsz, hogy ez mellett csak a megfelelő vastagságú fenéklemez sztem min 1 tonna, akkor már azért 5,5-6T-nál járunk, szóval marad 3T körüli a körbepáncélozásra.
A bazooka persze poén volt, de pölö a 24-ben elég szépen bemutatták, hogy mindössze egy rakétával már mozgásképtelenné lehet tenni egy ilyen limót, a másodikkal meg jó helyről lőve bent mindenkit megsütögetni (és ehhez még csak gyengített uránium shell sem kell :P)
Abban persze igazad van, hogy egy ember egy nagyadag plasztikkal tényleg nem valószínű, hogy életveszélyesen képes lenne megsebesíteni a védett személyt, (leállítani/felborítani/megrongálni a kocsit viszont igen).
Node mi van, ha többen vannak?
Tényleg, most jutott még eszembe (merhogy Bushpapa állítólag benne lehetett a JFK kivégzésbe is egyes elméletek szerint), hogy az amcsiknak vannak azok a piszoknagy-piszokerős mesterlövész puskáik amivel egy panelt simán át lehet lőni. Vajon a limó az ellen is véd?