Terror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
full jogos, gyanús figura a földön kezében a táskával ugrál, simán le kell lõni, a legtöbb ember ha csak kaja vagy hasonló van a táskájában nem kezd el balhézzni...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

BADE
Ja és 5 golyót eresztettek bele?én így hallottam

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Akkor gratulálok nekik!Nyilvános kivégzés,no comment!Velük is ezt kellene csinálni!

Dichter
Szerintem sajnos nem ilyen egyszerû a helyzete, de fölösleges is ezen vitázni, úgysem fogjuk megtudni az igazat.

Én úgy hallottam, már a földön feküdt, amikor agyonlõtték.

BADE
Ha valakinek 50 éve van üzlete,csak van félretéve pár milla a legrosszabb esetekre.Csõdbe biztos nem megy,max nyit máshol boltot.
Más:
a brazil villanyszerelõt hogy is lõtték le?Amikor elkapták?Vagy futás közben?

Dichter
Tegyük fel, hogy nincs igazam, de az általánosítás, akkor sem helytálló ilyen helyzetben. A Mo.-i cigányok kb 80%-a nem dolgozik, segélyekbõl élnek, alkoholizálnak, lopnak, ölnek, stb, de vannak rendesen dolgozó cigány ismerõseim is. Egyszóval általánosítani, szerintem nagyon felületes gondolkodásra vall.

A Terrorhoz:
Láttam egy riportfilmet a BBC-n egy arab férfival, akinek 50! éve van egy üzlete Londonban. Rendesen dolgozik õ, és az egész családja is. És amióta történtek a robbantások, a helyi lakosság, bojkottálja az üzletet. Valószínûleg csõdbe megy, és az utcára fog kerülni, egyik napról, a másikra. Nem azt mondom, hogy jobban pórul járt, mint mondjuk aki meghalt a robbantásokban, de õ is az általánosítások áldozata.

The Garrett
en kb 15(4 rokon, többit pedig rajtuk keresztül) öt ismerek, õk is maradhatnak thx.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Frank99
te nem tudhatod.
az Angliában robbantók is már ott születtek, jó gyerekek voltak, aztán hirtelen megváltoztak.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Punker
ok tehát van 4 +1 doki akit én ismerek, a maradék pár ezerrel mi legyen az országban?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter
Nem kéne általánosítani. Van 4 arab barátom, mindegyikük normális ember, és tudom, hogy akármekkora zsákkal közelednek is felém, nem fog robbanni.

Frank99
Akkor mi a faxot keresett is ott?
A jogkövetõ magartás hol is van? Sehol?

sebaj.
egy barnával kevesebb.
az utcánkba is jöhetnének a brit rendõrök!

QuippeR
mit dehogynem? lejárt a vízumja, azért menekült. egyébként meg brazil volt, nem is arab.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Frank99
én most megyek Olaszba, de miden büdös hátizsákos arabot elkerülök nagy ívben, és elindulok a másik irányba azonnal, az biztos, mert már ezek után nem lehet tudni, hogy a köcsögök hol fognak robbantani.

és ha lelõnek közülük néha-néha egyet tévedésbõl, nem fogom sajnálni.

és ezzel sokan vannak így.

Frank99
dehogynem....

The Garrett
a menekülõ emberrõl késõbb kiderült hogy semmi köze nem volt a terrortámadásokhoz 😞

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Nagy és fontos városok és mindkét ország küldött katonákat irakba és asszem afganisztánba is. És már ott sem feltûnõek az arabok.

Punker
franciák betiltották a kendõt stb, bõven elég "indok"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

maozedong
az egyiptomi kicsit durva volt 😊
sztem következõ célpontjuk lehetne bármelyik fegyver gyár az usában, vagy olajkút 😊

Resurrection!

I.C.ram
Miért pont Róma, vagy Hága? Szvsz maradnak USA-nál és talpnyalóinál. Franciák, németek megúszták ezt az egészet, és valószínûleg meg is fogják, mert nem fordultak európa ellen, amcsi miatt.
MIután Londont szétrobbantották, mi lesz a következõ? Szerintem vagy Róma vagy Hága, aztán jön a többi... Ez az évszázad sem a békérõl, jólétrõl és szeretetrõl fog szólni.

maozedong
egy arab blog ... http://arashphoto.persianblog.com/ persze nem jelent semmit .. de mégis? :c

Resurrection!

Azt még senki sem mondta a kedves hõs felszabadító forradalmár terroristáknak, hogy nekik dagadhat a mellük, milyen ügyesek, hogy megint megöltek ennyi embert egy népszerû turistahelyen (lásd még: Luxor, 1997. november 15), de lehet, hogy sokkal nagyobb kárt okoztak Egyiptomnak azzal, hogy ezután kétszer is meggondolja az ember, hogy oda utazzon-e? (Azon meg nem is csodálkoznék, ha a kedves turista úgy általában kihúzná a muzulmán országokat a nyaralási úticéljai listájáról.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

[NST]Cifu
Pedig az Egyiptomiak eléggé ügyelnek a biztonságra... úgytünik mégis kijátszották õket. 😞

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Punker
"Legalább 65 halálos áldozata és több mint 130 sebesültje annak a robbantás-sorozatnak, amely az egyiptomi Sarm-es-Sejk üdülõhelyen történt a szombatra virradó éjjel. Legalább három autóba rejtett pokolgép robbant egy szálloda, éjszakai mulatók közelében, és a bazárban. A robbantásoknak legalább nyolc külföldi áldozata van."

Dichter
Ez ma volt, én is hallottam róla.

Punkerwork
"Lelõttek a londoni rendõrök egy férfit az egyik metróban péntek délelõtt. Egyes hírek szerint öngyilkos merényletre készült az áldozat.
Egy férfit lelõttek a brit rendõrök a Stockwell metróállomáson pénteken délelõtt. Az utasokat evakuálták az állomásról - írja a BBC News. Egyes jelentések szerint a férfi öngyilkos akcióra készült.
A beszámolók szerint a férfit három rendõr üldözte, egyiküknél pisztoly volt. A menekülõ embert a földre lökték és öt alkalommal rálõtték.
"Kifelé, kifelé - ezt kiabálták, aztán meghallottuk a lövéseket" - mesélte egy szemtanú. A metróközlekedést az érintett vonalon felfüggesztették.
A BBC szerint a mostani eset összefüggésben lehet azzal, hogy a rendõrség még keresi a szerdai négy kisebb londoni robbantás elkövetõit."

tegnap tudtommal csütörtök volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Frank99
Egyébként elsõsorban azokra gondoltam akikrõl tudják, hogy ilyen kapcsolataik vannak.
Egy csomóról tudják, hogy alvó ügynök, gyûjtenek róluk egy kis infót és kihajtják az országból.
Ennyi.
Nekem is nyilván kell tartani az ügyfeleim adatait (azonosítani kell) mint könyvelõ, nehogy már egy terrorista-gyanús embert nem lehet kitoloncolni!

Rafaelo
az egész busz legyen bombabiztos 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

már megint volt :S jó hogy itt nincs :S

Dzsini
ez meg jól meggyorsítaná a városi közlekedést 😊
(sötétkékek hátulra, világoskékek elõre...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
"kihajtani az összes arabot az országból." és minden nem-arab származásút aki felveszi a muzulmán hitet (vagy egyáltalán gondolkodik rajta), és mindenkit aki harmad- vagy negyedíziglen nem tudja bizonyítani tisztavérû származását, és mindenkit aki csúnyán nézett rád vagy azt hiszed róla...
mibõl gondolod, hogy ez csupán etnikai és vallási dolog? (és kivel töltenéd ki a keletkezett ûrt a gazdaságban és társadalomban, és hogy kárpótolnád azokat a családokat és cégeket amelyeket ezzel ellehetetlenítesz, és melyik országba menjenek?)

bolondság azt hinni, hogy bármilyen megoldást el lehetne érni így, ráadásul az egész végrehajthatatlan és megtervezhetetlen (és nem lenne nemzetközi szervezet ami áldását adná rá)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ó hogy ez eddig senkinek nem jutott eszébe lolz 😄

LittleL
nah már megint robbantgatnak.

Én azt csinálnám ilyenkor hogy arabok ne utazhassanak buszon,
vagy a buszon lenne külön egy csomagtároló,
a buszra ne lehessen felvinni semmilyen csomagot sem,
a csomagtároló pedig legyen bombabiztos....

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Hát látszik mennyire meg lett nehezítve a helyzetük.
Izraelben meg szép és jó lehet, hogy a takarítók ilyen fasza hatékonysággal dolgoznak de sztem ne ez legyen a követendõ példa.

Frank99
régi kedves viccem jut eszembe:

Rövidre nyírt hajú fiatal sétál Szegeden, és látja, amikor egy fiatal iszik a Tiszából:
Te, ne igyál abból, mérgezett!

Mire a fiatal: Én lenni Mo-on tanuló arab diák, és szomjas vagyok!

Mire a másik: csak azt mondtam, hogy lassan igyad, mert megfázik a torkod!

Frank99
én Keszthelyen nemigen aggódom.
nálunk még mozi sincs, a pályaudvaron meg pár ember lézeng,metró :-) nincs, hát sorry.

aki Pesten él, aggódjon csak.....

amikor írtam, hogy szegény angolok, többen azt mondták, hogy úgy kell nekik, mert õk bombázták le Pestet. Addig senki sem hiszi el, hogy baj van, amíg a saját bõrén (pl. kórház és betegség) nem érzi, vagy a családjában nincs valami baj....

utána lehet terroristázni, amikor már késõ...

kihajtani az összes arabot az országból.
ez a +oldás.

A fokozott készültség nem azt jelenti, hogy nem fognak robbantani, hanem azt, hogy egyrészt jelentõsen megnehezítik a terroristák helyzetét, másfelõl a kárelhárítás sokkal rugalmasabb.
Izraelben egy "átlagos" buszrobbantás után másfél-két órával már nem sok minden látszik a helyszínen, mert megvan a szükséges terv az ilyen helyzetekre és minden gördülékenyen megy, ha bekövetkezik a baj.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Akármi is volt ez azt megmutatta mennyit ér a fokozott készültség és az elhárítás. Gyakorlatilag bármikor bárhol, bármilyen készültség mellett képesek sikeresen robbantani. Ne felejtsük el mi is meg lettünk fenyegetve és ennek tükrében komolyan elkezdtem aggódni mi van ha nálunk robbantanak pl. a diákszigeten nagyszínpadnál stb...

Rafaelo
csórikáim

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Gorvik
Az egyik elfogott muksót mutatták valamelyik adón. Nem tûnt ilyedtnek, sõt még evett, miközben a rendõrök húzták maguk után.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Punker
most azt mondják több sérült van, káosz van, de 2 csókát állítólag már elkaptak.

Dzsini
bár semmi információ nincs arról, hogy most ezt kik szervezték/tervezték.

Dzsini
ott is kialakult, gyújtottak fel mecsetet.

Blair most mond majd beszédet

Mike
jobb ha itt nálunk ilyet nem csinálnak a muszlimok, mert mi úgy is nagy idegenszeretõ nép vagyunk, tehát könnyne kialakulna a lincshangulat

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Dzsini
ez szerintem tisztán pánikkeltés...

[NST]Cifu
Újabb támadás?

Az Index-rõl:

2005. július 21. - 14:42

Három metróállomást, a Warren Street-i, az Oval és a Shepherd's Bush állomást kiürítettek. Szemtanúk jelentése szerint a Warren Street-i állomáson szögbomba robbant. A CNN jelentése szerint Kelet-Londonban egy buszon is robbanás történt. Az értesüléseket a rendõrség még nem erõsítette meg.

2005. július 21. - 14:46

A Hackney Roadon robbant egy hátizsák egy busznál, jelentette a CNN egy szemtanúra hivatkozva. A robbanás annyira kis erejû volt, hogy még a hátizsákot sem semmisítette meg. A CNN szerint valószínû, hogy nem bombák, csak detonátorok robbantak.

2005. július 21. - 15:08

Egy sérültrõl tudnak eddig a csütörtöki négyes robbantás után, jelentette az MTI. A Hackney Roadon robbantott busznál nincsenek sérültek.

Hátizsákba rejtett bombáról számolt be a Guardiannak a csütörtöki metrórobbantás egyik szemtanúja. Ivan McCracken a Warren Street-i megállóba már füstülve befutó szerelvényen utazott, a felrobbantott kocsi mellett. "Közelítettünk az állomáshoz, amikor váratlanul felnyilt a két kocsit elválasztó ajtó, és bepánikolt emberek rohatak át a kocsinkba. Tömegpánik volt" - nyilatkozta.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

AnuluWork
Ez de brutál!

"A július 7-i londoni merényleteket különös fénybe helyezi a Visor Consultants kríziskezelõ cég vezetõjének beszámolója. Peter Power szerint aznapra a metróban olyan gyakorlat lefolytatására kaptak megbízást, amely véres valósággá vált. A robbanások napjának estéjén a BBC 5 rádiónak Power azt nyilatkozta, hogy meg nem nevezett megrendelõ számára kiképzési gyakorlatot terveztek a londoni metróban – közli az index.hu.

A gyakorlat szimulált bombatámadás lett volna, méghozzá pontosan azokon a helyeken és idõpontokban, amikor az valójában bekövetkezett. Power elismert szakértõ, a Scotland Yard korábbi tisztje, egykor a terrorellenes egységnél dolgozott. Nyilatkozatában ragaszkodott hozzá, hogy mintegy ezer fõ bevonásával pontosan ugyanazokon a helyszíneken zajlottak volna a gyakorlatok, ahol a bombák felrobbantak.

Peter Power kijelentette: a gyakorlatot pontosan fél tízkor kezdték volna. Paul Joseph Watson és Alex Jones, a PrisonPlanet.com (Börtönbolygó) konspirációs weboldal szerzõi szerint az a tény, hogy a gyakorlatok pontosan tükrözték a valódi helyszíneket és idõpontokat, gyakorlatilag fényévekkel lépnek túl a véletlen fogalmán.

Watson és Jones azt is megjegyzi, hogy a WTC és a Pentagon elleni támadások óráiban az amerikai katonai légiirányítás (NORAD) gyakorlatokat végzett. Ennek témája éppen a nevezett kiemelt épületek (plusz a Fehér Ház) megtámadása volt eltérített repülõgépek által. A CIA 2001. szeptember 11-re tervezett gyakorlata szintén háznak ütközõ repülõgéprõl szólt."

index.hu

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Gorvik
Megrõsítve, elkapták.
Amcsiországban tanult. Valahol vicces...

Gorvik
Állítólag Kairoban elfogták a robbantások értelmi szerzõjét.

Amúgy a Vatikán elõször keresztény ellenes tetnek nyilvánitotta a terrortámadást, majd késõbb ezt finomították, átfogalmazták.
hm, érdekes...