Terrorizmus a nagyvilágban
  • Hellhammer
    #258
    Ok, leírom máshogy egy kitalált történettel hátha megérted, hogy én hogyan gondolom a dolgot (előre szólok, hogy nem kel belekötni a dolog részleteibe, csak a szemléltetés miatt írom):

    Orbán Viktor polgári körei bemozdulnak és egy puccsot végrehajtva letúrják Megyóékat a kormányról. Persze ez nem tetszik nekik így visszavágnak fegyveres erőkkel. Ekkor megmozdul az egész ország mert mégiscsak mi van itt ugye. Ezt látván a románok átjönnek "segíteni" Megyóéknak, mert mégsem lenne jó nekik egy jobboldali kissé nacionalista kormány a szomszédban. Román segítséggel Megyóék visszaülnek, de a románok a "biztonság kedvéért" itt maradnak. Majdnem az egész országnak nem tetszik ez a dolog, tüntetnek, lázadnak, verekednek stb. amit a román hadsereg erőszakkal mindig elfojt. Ekkor Viktor ismét elkezdi szervezni a polgári köröket és mozdulásra biztatni. Erről persze értesül a román titkosszolgálat és légitámadásokkal veszik ki a polgári körök vezetőit a képből (amiből egy két bomba mondjuk eltéved).
    Ebben a helyzetben Te mit szólnál a precíziós bombázásról (ha feltesszük, hogy a románok tudnak ilyet végezni)? És katonai jelenlétről?