Terrorizmus a nagyvilágban
  • [NST]Cifu
    Elmontad a véleményed, de nekem pont abból van elegem, hogy üres vélemények mennek, "mert azok a csúnya zsidók a felelősek mindenért, igaz fogalmam sincs pontosan mi is történt és történik a közel keleten, de akkor is van véleményem, és különben is mocskos zsidók, és mindenki, aki nem így gondolja, az is mocskos zsidó". Az ilyesmi a "Gumiszobába" lévő topic-okba való, nem pedig az "Általános eszmecsere" alatt lévőkbe.

És tudod mi a legviccesebb? Hogy eddig egyedül Tetsuo próbált meg alapvető érveket lerakni az asztalra. Mert bizony vannak valóban olyan dolgok, amiket Izrael szemére lehetne vetni, de valahogy ezek sose kerülnek bele az Izraelt ostorozó hozzászólásokba. Talán mert nem ismertek? Ebben csak az a vicc, hogy ezen dolgok is ismertek, legalábbis annak, aki egy kicsit veszi a fáradtságot, és utánanézne.

Vajon hallottál már arról, hogy az Izraeli hadsereg szétlőtt egy amerikai kémhajót, még 1967-ben? Bizony. Az Izraeliek lőttek amerikaiakra. Volt ilyen is. Azóta sincs ez az akta (megnyugtatóan) lezárva.

Épp ezért írtam nemrég, hogy ezek után törlöm az ostobaságokkal teli hozzászólásokat. Ugyanis az nem fér bele az "eszmecsere"-nek nevezett szó értelmezésébe, amit pl. #2045 és #2050-es hozzászólásaidból süt. Ennek ellenére mégsem töröltem őket.
    De ha ebben a hangnem akarod folytatni, akkor előre szólok, hogy ez fog történni.