Terrorizmus a nagyvilágban
  • Strahd_
    Az egyiptomi elnököt is megölték aki békét kötött Izraelel.

Én ugy tudom hogy 48 ban az Angol mandátum utáén az arab államok egységesen megtámadták Izraelt és az akkor alakult meg az IDF (egy terror szervezet és a "kezdeti" hadsereg egyesülésével) és Izraeliek visszaverték az arabokat akik Izrelieket a tengerbe akarták szoritani. izraeliek nyertek (föleg az arab szervezetlenségnek köszönhetöen, és az hoyg az Izraelieknek nem votl hova menniük sokkal hevesebben védekeztek és elfoglaltak sok területet a támadoktol.
    transzjordánia és Ciszjordánia egyesült megalakult Jordánia leggkevésbé sem törödve a palasztinokal.

menkült táborok. Az arab államok nem fogadták be a menekülö palesztin csoporotkat kialakultak a sátor és kezdetleges épitményes menekült táborok.
    Izel hiába fgata volna visza a területére palesztinokat azok elhatárolodtak.

Sajnos az ártatlanok bünhödnek. Azok a becsületes dolgos arab, palesztinok akik a jobban fejledt Izrael területén szerettek volna dolgozni a szélsöségeskenek hála viszaszorultak.

Izraelnek a sivatagos területekböl oázisokat csináltak és megmüvelhetö területeket. A Sivatagbol zöld terület lett. Ezt a területet mait a szarbol emeletek fel nem akarják viszadni. Az arab álamok megprobálkoztak a vizgyüjtö teróületeket elzárni Izraeltöl eeddig nem sikerült nekik.

Sharon látogatása meg jo indok volt szerintem a gonosz béka (Jaszim Seik) talált volna más indokot. Mert amig tartanak a harcok nem fejlödik a nép se az izraeli se a palesztin ugy ahogy kellene és ez jo pár embernek akik a "káoszban" uralkodnak

Nekem ami tetszik ahogy a legtöbben nem tudják mit jelent a Cionizmus remélem Cifu után ezt is tudják majd .)

/* cionista ügynökök :D LOL :D igen voltak "Cionista ügynökök" II. világháboruban hamis utlevelket hamis védeli leveleket gyárottak és igyekeztek a világégés alat minnél több zsidóo Egyesültállamoka ,Jugoszláviába , Izraelbe menekiteni.
    Cionizmus */