Terrorizmus a nagyvilágban
-
miért civil áldozatok sérültek???
A jogi megoldásokrol: Nézd meg Echmain miatt mekkora ramazuri volt ott elkapták és biroság elé állították teljesen jogosan.
izrael nem tud mit kezdeni a terroristákkal , csak a vezéreket tudja likvidálni de ezt ugy kell megtennnie hogy elrettentö hatása legyen, nem cián a kávéba....
házrombolás,helikopterrel likvidálni egy tömeggyilkost,pokolgépel felrobbantani egy tömeggyilkost neked = gyerekekkel teli iskolabuszrobbantásal az elég szomorú rád nézve....
nem a finomság a cél hanem bebizonyiatni senki aki izrael ellensége nicsn biztonságba elbujva sehol mert megtalálják ugy is. Én valahogy nem tudom sajnálni se jaszin sejket(helikopteres balhé) Se a most megölt Hamasz vezetöt se Echimant anno
Arafatnak tett kijelentés fenyegetés volt ha akarták volna már rég megtették volna....
Izrael katonai eröben erös de nem lehet mit kezdeni a gerrila harcal és amikor az orszég területén kezdik el a ramazurit csinálni a "szabadságharcosok akik 500$ ért egy buiszt is magukkalvisznek mert alah akarata ez" mit tehetnek a Vezetöket börtönbetezsik , de ezzel nem szünik meg a fenyegetetség. Likidálják öket csendben semmi extra
Likvidálják látványosan midneki odafigyel és talán a vezetök akik beszariak és a buta tömeget küldik halálba (ne mond nekem hoyg az öngyilkos merénylök kiképzöi pénzelöi érdekli a szegény ember sorsa jo fegyverek ennyi. De a saját nyanvadt életét félti. és azok likvidálása akit ök nagyon védenek azok meghalnak akkor lehet félni fognak ök is végre...