Terror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még megis ajándékozták a túszt
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
mert a nagyja mexikoi,kubai,angol,nemet,brazil,spanyol,kinai volt
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ott nyilatkozta egy mérnök hogyha rendesen megcsinálták volna a belsõ tartóoszlop tûzszigetelését akkor nem omlott volna össze a torony
amúgy furcsaság a becsapodás kb azon a szinten volt ahonnan már a tûzszigetelés csak felületes volt
a dokumentumfilmet döbbenten néztem, és emlékszem is rá
én most nem azért írtam ezt hogy nem hiszem el az egészet csak sajna az hogy vannak furcsaságok a terrorcselekmény körül ezt az amcsik mondják
2.: Mindkét toronyban csak a becsapódási szint, illetve a fölötti emberekkel kell számolni, a torony alacsonyabb szintjein az összeomláskor már csak a rendõrség és a tûzoltóság emberi voltak.
3.: Amerikában szinte folyamatosan vannak TV stábok rendõrség/tûzoltóság/mentõk mellett, semmi meglepõ nincs, hogy az egyik ilyen stáb bejutott az épületbe - igaz ehez a tûzoltók is kelletek, mert a rendõrség több TV stábot is kitessékelt a kordonon kívûlre.
4.: Úgytünik nem nézted elég figyelmesen azt a dok. filmet. Lefilmezett menekülõ embereket, a filmben is szerepeltek ebben, ám a földszinten volt, onnan filmezte, azonban több emeleten is ki lehet menni az épületbõl, illetve át lehet menni másik épületbe. Errõl is volt szó a filmben (sõt az elsõ torony leomlásakor az egyik ilyen összekötõ folyósóban is menekülnek). Szintén említették, hogy pár részt kivágtak a filmbõl. Ilyen volt az, amikor a liftbõl égõ hajú és ruhájú emberek rohantak ki, vagy amikor a reménytelenség miatt a felsõ emeleteken rekedt emberek kiugráltak, és felvette, ahogy széttoccsantak a betonon.
Az ilyen belemagyarázom, hogy akkor sem úgy volt téma egy kicsit dühítõ...
két épületben munkaidõben 60.000 ember dolgozik
ha jól emlékszem meghalt kb 6000 ember abból a tornyokon kívûl 2000
szerinted ki tudtak telepíteni 56000 embert annyi idõ alatt
vagy mégsem dolgozik ott 60000 ember?
a NY-i tûzoltók hogy magasabb fizetést csikarjanak ki a NY-i polgármestertõl pont azon a napon hívtak meg egy tv stábot forgatásra. A véletlen összjátéka, hogy aznap volt a tragédia, de végig filmezték az egészet. A torony aljában voltak, hát mit mondjak sok menekülõ embert nem filmeztek le.
a valóságot szvsz soha nem fogjuk megtudni!!!!!!!!!!!

ES A SAJAT UTLEVELEVEL VETTE A JEGYET!!!!!!!!!!!!
Nem gyanus???
Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
A repülõgépen mûanyag villa és kés van, azzal nem nagyon lehet sérülést okozni. (legalább is azokon a gépeken amiken eddig utaztam)
Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
ferihegyi biztonság?????
két paraván közt ellenõrzik a NY-i utasokat, végignéztem a táska ellenõrzéseket, hát eléggé felületes volt!!!!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Erre fent a gépen beszólt az egyik utaskísérõnek, hogy akkor a kajához fent adott fém villával hátbaszúrhatja e a kapitányt :)
Szal ennyit a biztonsági intézkedésekrõl... olyan úgysem lesz, ami teljesen kijátszhatatlan...
Gondolom neked sem tetszett, amikor amerika kijelentette, hogy megszigorítja a beutazásra vonatkozó lépéseket, ujjlenyomat levevésétõl kezdve az alaposabb átvizsgáláson át a megszigorított vízumkiadásig. Két véglet van, az egyik a fájdalommentes megoldás, ahol megpróbálják kiszûrni a problémás embereket, miközben a lehetõ legkevesebb kellemetlenséget okozzák az utasoknak, a másik véglet meg az, amikor továbbra sincs 100%-osan biztosítva, hogy nem vihet fel senki fegyvert, de az egész ellenõrzés felér egy zaklatással.
Lehetne úgy csinálni, mint az Izraeliek: mobil ellenõrzõpontok felállítása, folyamatos fegyveres járõrõk, állandó igazoltatások, stb.
Az neked jobban tetszene?
ennyit a biztonságról!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mindenkit beengedni aztan meg csak csodalkozni, hogy hinnye mennyi ganejt okoznak a betelepulok
...nem hogy gyilkolnák egymást...minthogy ártatlan embereket...
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
szoval paraznak valamitol

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Na mind1, most jutott eszembe egy példa a jelenlegi helyzetre, kicsit gyerekes lesz, de a lényeg a lényeg :)
Tegyük fel, hogy van egy tesóm akit elvert Pistike. Erre én nagyon bedühödök és elverem Pistikét, aki azért pofánvert egyszer engem a bunyóban. Pistike és a haverjai nem szimpatikusak nekem. Kicsit késõbb mikor a tesóm azt mondja, hogy Pistike haverjai a discoban beszóltak neki, meg csúnyán néztek rá elhatározom, hogy véget vetek ennek. Pistikével nincs gond a múltkor úgy el vertem, hogy már fél tõlem, ellenben a haverjai többen vannak és egyedül kevés leszek oda. Nosza szólaok pár haveromnak, akik jönnek is nagy hévvel, hogy milyen jó kis hecc lesz ez a bunyó. Aztán Józsit kiüti Pistike egyik haverja erre Béla megijed és elindulna hazafelé, mire én megállítom õt és mondom neki, hogy ha nem megy neki a Pistike bandájának, akkor beköpöm az apjának (akirõl tudom, hogy labilis idegállapotú alkoholista), hogy a múltkor kilopott egy csomó pénzt a pénztárcájából.
Ebben a helyzetben sztem én simán terrorizálom Bélát.
Ha mindent összevetsz, akkor a robbantások kivételével szinte a terroristák összes eszközét õk is ugyanúgy bevetik, csak más tálalásban :(
Én csak annyira próbálom meg élezni a dolgot, mint itt tették páran egyesek az arab világban élõkkel ugyanezt az álatlánosítást és sarkítást.
A terror általánosan a fegyveres megfélemlítést takarja. Itt inkább politkai zsarolásról van szó.
Ha ezt te nem vagy hajlandó elfogdani, akkor elfogadom neked, de ne próbáld meg körmöd szakadtáig festeni a rózsaszín mázt az "USA a szabad világért" utópiára.
Figyi, hol is írtam én bármi olyasmit, ami valami ilyesmit takart: "rózsaszín mázt az "USA a szabad világért" utópiára"?
Idézd be lécci, mert az én lyukacsos memórián szerint sose állítottam ilyesmit. Ez esetben viszont vegyél vissza a vádaskodásból, okey?
"...de megfigyelõk emlékeztetnek arra, hogy a Fülöp-szigetek - az Egyesült Államok volt gyarmata - jelentõs mértékben rá van utalva az amerikai gazdasági segélyekre."
Szerinted az nem a megfélemítés eszköze, hogy ott lebegtetik felettük azt a lehetõséget, hogy a segélyeknek over? Látványosan nem ölnének meg senkit mint a hagyományos terroristák, de azáltal hogy elvonják a pénzeket tõlük szerinted hányan halnának bele az éhségbe és a fertõzésekbe, amik annyira jellemzõek az ilyen 3. világbeli országokra? Ugyanazt az eredményt érnék el vele, mint az afrikai diktatúrák vezetõi akik a segélyszállítmányokat lenyúlják, csak itt nem lenyúlás lenne, hanem az, hogy nem adnak semmit. Ezzel fenyegetik õket, hogy ha nem azt csinálják ami az USA érdeke, akkor szétesik az országuk. Ez sztem reális veszély, és én igen is a terrorhoz sorolom ezt is (mint anno a szovejeteknek azokat az akcióit amikor a kõolajszállítmányok leállításával tartották sakkban a keleti blokkot). Ha ezt te nem vagy hajlandó elfogdani, akkor elfogadom neked, de ne próbáld meg körmöd szakadtáig festeni a rózsaszín mázt az "USA a szabad világért" utópiára.
Itt simán arról van szó, hogy a szövetséges erõknek komoly preztizsveszteséget okoz a filippinók kivonulása, ezért politikai nyomásgyakorlást alkalmaznak most. Amúgy a cikkben is feltételes módot használtak, tehát "alkalmazhat"...
...London 30%-a angol.... oks nem 70%-a arab, de a masodik nacio az arab...... s elhihetitek Nemetorszag szerencses, hogy "csak" torokok es kurdok" elnek ott.
Lasd Franciaorszagban az arab attakokat......
http://druglord.buzz.hu/ ;)
nagyfasz csávó????????
Pénteken ugyanez a honlap közölt egy másik szélsõséges csoportnak tulajdonított írást. Az al-Kaidával kapcsolatban álló Abu Hafsz al-Maszri Brigádok a 2001. szeptember 11-i egyesült államokbelihez hasonló vérfürdõvel fenyegette meg Olaszországot, ha Róma nem meneszti Berlusconi kormányfõt.
"Vagy megszabadultok a hozzá nem értõ Berlusconitól, vagy pedig valósággal felégetjük Olaszországot. Ott vagyunk Olaszországban. Egyikõtök sincs biztonságban. Ha nem fogadjátok el sejkünk (Oszama bin Laden) ajánlatát, valóra váltjuk fenyegetését" - figyelmeztet a szervezet, amely annak idején a március 11-i madridi merényletsorozatot is magára vállalta. Mindamellett ennek a közleménynek a valódisága sem igazolódott még.
"Olaszország népe, kormányotok részt vett az Irak elleni háborúban, csapatokat és fegyvereket küldött országunkba. Utoljára szólítunk fel benneteket, hogy követeljétek tõle a békés kivonulást Irakból" - olvasható az egyik, július 17-i keltezésû dokumentumban, amelyen a "Háled ibn al-Valíd Brigádok, al-Kaida" aláírás szerepel. "Ha kormányotok nem engedelmeskedik, a megoldást az autórobbantások jelentik majd."
A közlemény szerint, amelynek eredetiségét egyelõre nem sikerült megállapítani, az olasz népnek és kormányának "vállalnia kell annak a következményeit", hogy Róma nem fogadta el Oszama bin Laden al-Kaida-vezér "békeajánlatát", amelyet április 15-én az európai országoknak tett. "Kezünket nyújtottuk a tûzszünet érdekében, de kormányotok nem válaszolt kedvezõen. Vállaljátok hát döntése következményeit. Esküszünk, hogy a halál autói nem állnak meg" - hangzik az üzenet.