Terrorizmus a nagyvilágban
  • Vlala #1852
    #1832/3: sejtem, mit indítottam el, az a baj, hogy nem én indítottam...

Bin Laden országa alatt az arab térséget értettem, nem fogalmaztam pontosan (hatni kezdett a fogalmazásgátlóm)

Azért érdekes, hogy
    Iraki öl amerikait Amerikában: terrorista (ez még rendben lenne...)
    Amerikai öl irakit Amerikában: hont védő katona (ez is tiszta sor)
    Iraki öl amerikait Irakban: ellenálló, terrorista (miért is? Nem értem, de biztos kicsi vagyok még)
    Amerikai öl irakit Irakban (repülőgépről, 500 kg-os bombával, meg lézervezérelt rakétával, gyerekeket, nőket, cakumpakk): HŐS katona... (ettől már a hányinger kerülget)

És miért? Mert ezt kapjuk a hírekben. Nem tudjuk, mi folyik ott, csak az a lehetőségünk adott, hogy elhiggyük a média híreit. Az meg, hogy kinek a kezében van a média, szerintem egyértelmű...

Lazán bemutatják a tévében, hogy az irakiak egy túszt lefejeznek. gye, különös kegyetlenség, meg vesszen az összes iraki, meg satöbbi.
    Azt még egyszer sem láttam, hogy bemutatnák, hogy az egy gombnyomással elengedett bomba hogyan irt ki egész családokat, tesz nyomorékká embereket, és hogyan lehet egy helikopterrel kiirtani egy falut. Ezeket a videókat ugyanis nem engedték levetíteni...

Ne a múltat nézzétek, mert ha hátra néztek, nem láttok előre. Torgyán-féle szokás az ötvenes éveket felhozni példának, Azt kell nézni, ami MOST van, fel kell ismerni a barátot és ellenséget, látni kell az IGAZI veszélyt. (kicsit elszaladt a paci, de legalább nem dobott le ::) )

Punkerwork:
    ez pontosan az a helyzet, mint amikor egy társasházban (koleszban, lakótelepen) reggeltől estig kiabálja mindenki, hogy csend legyen!