Terrorizmus a nagyvilágban
  • Grenzjager
    #144
    Ma este lejár a palesztín nemzeti gyász, gyaníthatóan maga a POKOL kezdődik meg Izraelben. A madridi merénylet sorozat semmi sem volt ahhoz képest ami szerintem most következik.
    A Hezbollah gondolom minden alkalmas lövedékével célba veszi Libanonból az észak-izraeli csapatokat. A Hamas azt igérte amit Izrael kapni fog az egy földrengés erejével fog felérni, ahogy mondják vért vérrel lehet lemosni.(ez mindig is igy volt) Szóval ami eddig volt Izraelben az csupán "diáklázadás" volt ahhoz képest ami most jön, tartok tőle, hogy a nyílt háború kezdődik meg.(pl. Sziria hadba keverése a folyamatos izraeli politika része, na most Dél-Libanonban -hisz akkora ott is a zűrzavar -állomásoznak szír csapatok).
    Ha még Sharon-párti fejjel is gonolkodnék, nem értem, hogy mit miért tesznek: faragnak egy hatalmas mártírt, elinditják saját maguk ellen a jihad legpusztitóbb szakaszát, minden amit csinálnak vesztésre van ítélve, mert egy lelőtt palesztín helyére mindig legalább hárman állnak!!!
    Hamas öngyilkos merényletekre meg megint úgy válaszol Izrael hogy ledózeról megint egy csomó palesztín települést, meg menekült tábort, lőni fogja Dél-Libanont, ez megint mind csak növelni fogja az amúgy is 100%os határ közelében lévő Izrael-ellenességet. Egyet elfelejt Izrael: a palesztínoknak nincs veszteni valójuk! Míg Izrael igen is sokat veszíthet. Egyetlen szerencséje Izraelnek, az egyiptomi "Izrael-barát" /barátságos/ kormány. Mert ha Egyiptom lép, akkor kő kövön nem marad....de nem fog.
    Noha ma bejelntette Sharon hogy a megszállt területen felépített ideiglenes zsidó települések közül felszámolnak vagy húszat, de ez a gesztus az USA felé történt, nem pedig a palesztínok felé, ez vele a baj.