Terrorizmus a nagyvilágban
  • K.András
    Valoban várhato volt támadás,de a véleményem szerint ezt nem lehet sem Bush sem amerika nyakába varni,nem ujkeletü dolog hogy terroristák gépeket rabolnak pénzt követelnek stb,de olyan még nem volt ahol pusztán a gyilkolás volt a cél föleg ilyen méretekben,elgondolkodva arra a következtetésre jutottam nem maradt más választás mint a háboru,ha nem lép Bush az felkérö egy keringöre!
    Minden terrorista azt mondaná,nézd már legyilkoltunk belölük 3 ezret,leromboltuk a világkereskedelmi központokat ami kb 1000 milliárd dolláros veszteség és csak ott malmoznak,ráadásul mindezt a világ legnagyobb gazdasági>katonai hatalmával tettük.
    Szerintem nincs ember a földön aki azt gondolta megtorlás nélkül hagyni fogják ezt...Lehet azt mondani nem volt jo lépés,de nem volt más választás!Még 2-3 ilyen méretü terrorcselekmény a 0 szintjére teszi a világgazdaságot,szerinted az jo lenne?
    Miért kéne megvárni ezt?
    Éppen ezért lettek szövetségesei,megértették mivel jár ez a dolog ha amerika elbukik akkor europa is...Én ezt szoktam hangoztatni nem csak azt, hogy felszabaditják az embereket,de ha van egy ilyen "pozitiv mellékhatása" a ténykedésüknek azzal azért lehet érvelni ugye?
    Te azt mondod ez azért van mert amerika beleköp mindenki levesébe,kinek köpött bele a levesébe netán a tiedbe?Plusz, egy terrorista csoportot egy állam szintjére emelsz akár tudtodon kivül,mert azt mondod ha nem lennének ott akkor nem lenne terrortámadás,akkor nem lenne ez a helyzet holott jol tudjuk ezek az emberek robbantgattak amerikában is és ezek nyomták el többtiz éve a népet amelyböl kitermelték a potenciális terroristákat,mondván amerika miatt nem éltek jol közben meg elrakták az olajbol származo pénzt palotákat emeltek stb, szal pont jo helyre mentek,ezek szintiszta bünözök nem pedig államférfiak,a hatalmuk az eröszak ha nem azt mondja a nép amit hallani akarnak tölük akkor lemászárolják családostul a házukat lerombolják és folytathatnánk,szoval az iraki emberek igy élnek és nem amerika miatt,hanem bünözök miatt!