• narumon
    #40
    "Ha nem tetszik, nézd meg az FFX-et. vagy várj egy-két hónapot, és vess egy pillantász a Stuntmanra, a négyes számú Tekkenre, vagy az MGS2-re."

    A felsoroltakból egyedül az MGS2-höz lenne gusztusom, de ez még mindig kevés. Tekkennel játszon akinek 3 anyja van, nem vagyok én idióta.
    Final Fantasy nekem meg nagyon nem jött be.

    "Ez persze nem azt jelenti, hogy a PS2 az ultimatív megoldás, hanem azt, hogy sokaknak kitűnő eszköz arra, hogy elérhető áron játszanak."

    Szerintem erre a legjobb megoldás ma a DreamCast. Aki csak ilyen kis verekdős autos progikkar akar nyomulni annak szerintem ez a jó megoldás. Sok program van rá, egész jó maga a gép és nemutolsósorban 35e Ft.

    "Mondom mindezt úgy, hogy nincs PS2-őm, és ha veszek valamikor (csatlakozva KaTy véleményéhez) akkor az FF-ek (meg általában a joofajta japcsi rpg-k) és az MGS2 miatt teszem majd."

    Ezért mondtam már másik forumban is hogy embere válogatja. Én akkor se FF-eznék ha ütnének (rpgnek meg ne nevezzük már, max rpg elemeket tartalmazó kalandjátéknak, rpgnek ott a Baldurs Gate) és a jópofa japcsi fejektől/játékoktól meg herótom van... és nem csak nekem. Rajzfilmben jó a manga node játékban :O