"narumon, hat ha a haverod nem tudott felmutatni jo jatekot, megertem hogy PC-t akar venni - mivel gondolom nincs backup stuffja es a penztarcaja meg nem birja el az eredeti jatekok arat. Ebbol a szempontbol tenyleg jo a PC, a csoringer magyar masolhat ra jatekot amennyit nem szegyel. Viszont ettol meg nem lesz roszabb a konzol."
Az az igazság hogy szinte minden megjelent játék meg van neki, én csinálom neki a backupokat :) Szerinted a csoringer magyar több PS2 játékot vezs mint PC játékot? Nem hiszem aki csoringer az csoringer és iratja a játékokat bármilyen gépe is van...
"Na mindegy, mindenesetre nekem a doom3 nem akkora huzoero, hogy ez miatt lefitymaljak mas termeket, plane hogy john carmack tipikus nvidia reklamember, megvettek kilora, szoval programozni biztosan tud, de hogy nem szavahiheto..."
Ahhan. akkor viszont megvette az Ati is a Kyro is megmég egy pár másik cég akikről elismerően szokott nyilatkozni.
"gondolom a PS2-t latta mar polcon mint annyi mas eleve konzol gyulolo coder. Nem birja ez meg az a hardware az adot jatekot, persze. Milyen erdekes, hogy PC-re le tudjak butitani az egyszerubb konfiguraciokra is hogy ott is jatszhatoan fusson, es azok azert gyengebbek mint a ps2 HW. Piac ez, nem programozas kerdese."
Na akkor most te is elárultad hogy nem is olvastam carmack nyilatkozatát. Ő ugyanis azt mondta hogy a PS2 nem birja el ugyanazt mint a PC, nagyon le kéne butitani egy csomo dolgot ahhoz hogy a doom3 fusson rajta (lsd Unreal, Queke konzol vátozatok pedig ezek PCn már nagyon régi játékok). Ezért ő ezzel nem foglalkozik, ha lesz PS2re doom3 akkor azt egy másik cég fogja csinálni akiknek kiadják az engedélyt.