Wolfeinstein multi demó!
  • radeer
    #349
    Na szóval.

    Ti mikor + hol voltatok fenn, mert mi kb. ua. győzelmet értünk L ha nem többet a mai nap során mint az ellen AXIS ! Ha megnézzük , hogy mennyiszer adtuk le a doksit akkor ha nem is egy Britannica mennyiségű infót , de egy hadművelethez éppen eleget kaptak a mineink, és porrá zúzták a *icsátokat :)

    Na mind1. Ez a klán ilyen - az pedig amolyan típúsú fikázást kérjük a jövőben ezen a fórúmon és az összes többin is mellőzni, ugyanis a leendő team-ek a taktikákat dolgozzák ki és keresik a legjobb ötleteket a játék alatt. Tehát nem minden esetben arra megy a játék éppen amire a kis okos fejetekkel gondoltok.Mi kissé már elöbbre nézünk. Nem baj végül is, a negítív reklám is értékkel bír.

    Nézd + picikém , hogy erről a klánról mennyien tudnak és a Tiédről mennyien. És mi nem a régi nagy CS és Q fanokból állítottuk össze a tagokat, akikkel a feltétlen győzelmet tűztük ki , hanem olyankoból akikkek kellemesen el tudunk játszani és bohóckodni esténként.

    Ha megnézed a #wolf.hu csatit és a beszélgetéseket a többiekkel látod, hogy mi azért kicsit többet is teszünk ezért a játékért mint, hogy idepötyögök egy-két gyengécske hírmorzsát amit 3-4 játékból levontál !!

    Pá !

    *Hungarian Wolf Force*