Wolfeinstein multi demó!
  • ity
    #198
    Nem akarok kötözködni de én egyszer sem nyomtam meg a ctrl gombot és mindig győzelemmel lett vége a játéknak ha simán a rádió mellé álltam a doksival ;)
    A Soldier-höz azért talán annyit érdemes hozzáfűzni, hogy ő az aki az összes kétkezes fegyvert tudja használni, pl Mauser (ha jól emléxem a sniper nevére) aminél a másodlagos tűzgombra jön elő a távcső hozzá.
    A "műszaki" katona 3 db töltény csomagot tud "előállítani" az "erejéből" :) A füstgránát eldobása viszont leszívja a teljes erősávot (mint ahogy az enginernek a dinamit lehelyezése, magyarul csak akkor tudod dobni ha fullon van).
    Az viszont rejtély számomra, hogy miért nem sikerül mindig a binocularos légicsapást meghívni, ugyanis szinte hajszál pontosan ugyanarra a helyre próbáltam meg a pálya kezdésekor is és a vége felé is és 1x sikerült 1x nem, akármit csináltam (a pálya elején nem sikerült a vége felé meg igen). Axis oldalról lőttem kifelé a parta mindkét esetben. Szal ha vki tudja ezt, hogy mitől függ, az megoszthatná ezt a titkot :)